Kanariansaaret, Länsi-Eurooppa, Nettiyhteydet, Teneriffa

Puerto de la Cruz 24.3.2011

26.3.2011
Puerto de la Cruz, Teneriffa

Siirryin loppuviikoksi yksityisopetukseen, mikä tuntui hyvältä ratkaisulta sopivantasoisen ryhmän puuttuessa. Torstaina opetus päättyi kello 12, joten ehdin hyvin käymään 37 km päässä Santa Cruz de Tenerifestä sijaitsevassa Puerto de la Cruzissa.

Sain myös lopulta torstaina omaan huoneeseen nettiyhteyden. Vuokraisäntä lopetti wlanin kanssa sähläämisen ja netti tulee nyt kaapelilla sähköpistorasian kautta.

Puerto de la Cruzin Lago Martiánezin uimala (kuva yllä) koostuu useista merivesialtaista. Kertalippu Lago Martiáneziin maksaa 3,50 e aikuisille ja 1,20 e lapsille, rantatuoli 1,50 e, aurinkovarjo 1,20 e ja poreallas 1 e.

Playa Jardin, Puerto de la Cruz, Teneriffa

Kävin uimassa Playa Jardinin mustalla laavakivirannalla. Puerto Cruzin vetonaulassa Loro Parquen eläinpuistossa (suom. Papukaijapuisto) en käynyt. Loro Parquen pääsymaksu on varsin suolainen, 32 euroa.

Menomatka bussilla Santa Cruzista Puerto de la Cruziin valtatietä pitkin kesti tunnin, paluumatka puolitoista tuntia pikkuteitä pitkin. Bussit olivat halpoja, Bono-kortilla hinnoiksi tulivat 2,75 ja 2,45 e.

1 Comment

  • Reply Ostin lentoliput Teneriffalle loka-joulukuuksi 2014 - Reissuesan matkablogi 14.8.2014 at 21:37

    […] mahdollisia asuinpaikkoja Teneriffalla on mielessäni eli Santa Cruz, Puerto de la Cruz tai La Laguna. Asuntoilmoituksia sieltä en ole vielä paljoa […]

  • Leave a Reply