Länsi-Eurooppa, Suomi, Tampere

Tampereen pääsiäiskokko 2012

8.4.2012
Pääsiäiskokko Tampere

Olen asunut Tampereella joitakin vuosia, mutta en ole koskaan aikaisemmin käynyt täällä pääsiäskokolla. Olen viettänyt pääsiäiset vanhempien luona Pohjanmaalla, ja siellä kyllä useimmiten olen käynyt kokolla.

Tampereella pääsiäiskokon tarjosi Aitoniemen-Hirvenniemen kyläyhdistys ja paikkana oli Keson kylätalo Aitoniementie 406.

Pääsiäiskokko Tampere

Pääsiäiskokko sytytettin jo klo 18, joten oli vielä ihan valoista. Aikaisemmin Pohjanmaalla kokkoillessani kokot on sytytetty illan pimentyessä noin kahdeksan aikaan.

Aitoniemen kokko oli hieman epämääräisen näköinen, oksia lojui ympäriinsä. Pystyin kuitenkin vastustamaan kiusausta mennä oksia asettelemaan.

Pääsiäiskokko Tampere

Tarjoilut olivat upeat, katso yllä hintoja!

Pääsiäiskokko Tampere

Söin yhden makkaran, hyvää oli. Oli muuten mämmikin hyvää tänä pääsiäisenä, söin torstaina yhden 700 g ropposen Kymppi-Mämmiä.

Pääsiäiskokko Tampere

Kelon kylätalossa on remontti meneillään, leivinuuni siellä jo hohteli uutuuttaan ja oli parhaillaan käytössäkin. Kylätalossa oli myös kahvila, mutta aukioloaikoja ei näkynyt. Laitetaan mieleen kesän pyöräretkien varalta.

Yllä kuvaamani HD-video pääsiäiskokolta, kesto 1:18 min.

Pääsiäiskokko Tampere

3 Comments

  • Reply Tiina Isopahkala via Facebook 8.4.2012 at 11:25

    oho…oikein ”ammattitaidolla”väsätty kokko,no etelässähän kaiken pitää olla niin leveää 🙂 mutta kiva että jotkut viitsivät nähdä vielä vaivaa yleiseksi iloksi

  • Reply Santeri Leväniemi 19.5.2012 at 19:30

    Vautsi mikä kokko. Olen pohjanmaalta ja sori jos utelen, mutta mistä päin pohjanmaata sun vanhemmat on?

  • Reply Esa Isopahkala 28.5.2012 at 10:00

    Himangalta.

  • Leave a Reply