Kartta: Reissuesan Väli-Amerikka 2013


Näytä Reissuesan Väli-Amerikka 2013 suuremmalla kartalla

Tein Väli-Amerikan kierroksestani Google-kartan Reissuesan Väli-Amerikka 2013, johon olen merkinnut tähänastisen reitin Meksikosta Belizen kautta Guatemalaan. Kunkin paikkakunnan kohdalta majoitussymbolia klikkaamalla löytyy linkit kyseisestä paikkaa koskeviin blogikirjoituksiin.

Olen merkinnyt karttaan myös tänään tekemäni alustavan suunnitelman loppureitistä ja ajankaytöstä kutakin maata kohden. Jos Nicaragua, Costa Rica ja Panama kukin saavat 2 vk, El Salvadorille ja Hondurasille jää yhteensä 1 vk. Päivitän karttaa sitä mukaa kuin matka etenee tai suunnitelmat muuttuvat.

Kolme viikkoa on takana ja seitsemän edessä. Loppuviikosta tarkoitukseni on jatkaa matkaa San Pedro La Lagunasta Guatemala Cityn kautta kohti El Salvadoria.

Jätä kommentti