Länsi-Eurooppa, Suomi, Tampere

Tampereen sambakulkue 2013

4.8.2013

Kävin katsomassa lauantaina 3.8.2013 Tampereen Kukkaisviikkojen sambakulkuetta ja kuvasin seitsemän minuutin videon. Videon äänessä on hieman toivomisen varaa, se on äänitetty videokameran sisäisellä mikrofonilla. Olen tilannut ulkoisen mikrofonin, mutta sen toimitus on viivästynyt.

Sambakoulu Roseira kertoo: ”Roseiran tämän vuoden kulkue kertoo seitsemästä kuolemansynnistä nykypäivän näkökulmasta. Kulkue ei ole uskonnollinen, vaan aihetta käsitellään humoristisesti ja sopivasti revitellen. Roseira sai kulkueella Suomen mestaruushopeaa kesäkuussa järjestetyssä Helsinki Samba Carnaval -sambakulkuekilpailussa.”

Tampereen sambakulkue 2013
Tampereen sambakulkue 2013

Sambakulkueen osallistujia.

Tampereen sambakulkue 2013

Sambakulkueen lähtöpaikka Sorin aukio ortodoksisen kirkon luona.

Tampereen sambakulkue 2013

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.