Vuokrasin asunnon Las Palmasista kuukaudeksi

laspalmas 001-1

Vuokrasin eilen asunnon Las Palmasin keskustasta syyskuuksi, vuokranantajana on Apartamentos Ciudad Jardin.

2013-09-02 15.52.03-1

Ilmoituksen löysin paikallislehdestä, jota selasin tiistaina kahvilassa.

laspalmas 006-1

Soitin keskiviikkoaamuna, kysyin hintaa ja pääsin saman tien katsomaan. Päädyin vuokraamaan yhdeksi kuukaudeksi hintaan 450 e. Hintaan sisältyy sähkö/vesi/wifi. Takuumaksua ei peritty.

laspalmas 002-1

laspalmas 003-1

laspalmas 004-1

Keittiö on hyvin varustettu, viisi kattilaa ja kolme paistinpannua, varmaan tarvitsen niitä kaikkia ;).

laspalmas 005-1

Onko kylpyhuoneessa jotain outoa? Peili puuttuu, huomasin kuvatessani, mutta se saatin asennettua. Omaa pesukonetta ei ole, vaan sellainen löytyy yhteistiloista, koneellinen pyykkiä maksaa 4 e.

laspalmas060913 009-1

Näkymä asunnon parvikkeelta. Sijainti ei ole liikenteen melun kannalta paras mahdollinen. Parkkipaikkaa ei ole tarjolla ollenkaan.

Wifin nopeus on vaihdellut 0,4 ja 4 megan välillä.


Näytä suurempi kartta

Las Canterasin uimarannalle on matkaa noin 1,5 km, samoin Santa Catalinan keskuspuistoon. Veguetan katedraaliaukio Plaza de Santa Ana on 3,5 km päässä etelään päin.

Kävin edellisenä päivänä katsomassa Aparthotel Miamia. Sisäpihalle avautuvan asunnon hinta oli 550 e, sillä olisi saanut täydellisesti varustetun asunnon pesukonetta myöten. Huone oli kuitenkin ahdistavan pieni ja kadulta kuului kiviporan ääni, joten en yrittänytkään tinkiä hintaa tavoitetaasooni maksimi 500 e. Isommassa Miamin asunnossa oli todella hieno näköala Santa Catalina -puistoon, hinta oli 750 e.

Yksi yksityinen vuokranantaja Las Canterasin alueelta vastasi sopivasti aikaisemmin Suomesta lähettämääni sähköpostiin, mutta vuokra-aikaan syys-toukokuu en ollut tältä istumalta valmis sitoumaan. Ehkä olen Kanarialla jouluun asti, tammi-helmikuun Suomessa ja palaan sitten.

laspalmas 019-1-2

Kaupungilla näkee kylttejä, joissa lukee vain ”se alquila” eli ”vuokrataan” ja puhelinnumero. Myös johonkin välittäjään törmäsin, kuvassa mainostetaan 450 ja 430 euron asuntoja Las Canterasin eli ydinkeskustan alueella. Noihin hintoihin tulisi lisäksi ainakin sähkö/vesi, koska niistä ei ilmoituksessa puhuta. Nettiä ei mainita, joten kiinnostukseni ei herännyt.

17 kommenttia artikkeliin ”Vuokrasin asunnon Las Palmasista kuukaudeksi”

 1. hei, haluatko auttaa asunnon vuokraamisessa Las Palmasissa.
  avaan seuraavaxi facen.kirjoitan lohjalla kirjastossa ja ostan lennon
  seuraavax su.10.11. tai 11.11.
  lähtö Hesast aamulla + 6h, Aurinkomatkojen lento,kaiketi Finski!?
  onkohan aikaero n. 5h!?
  en vielä tiedä,paljo bussi maxaa.haluaisin vuokrata autonkin…
  Kaikki alkaa tästä,en ole ollut siel aiemmin.Lapsena tenerifalla jne.
  Vastaatko ASAP! Onko ko.Apartamentos muita vastaavia huoneistoja?vai olex ainoo?
  kirjotax facebook:merja lonnroth!Thanx!

 2. Hei, Esa! Kiitos kaikista tiedoista ja hienoista kuvista viime joulukuisesta olekelustasi Las Palmasissa! Olemme mieheni kanssa tosi kiinnostuneita vuokraamaan kalustetun asunnon Las Palmasista ensi joulukuuksi. Tämä Ciudad Jardin- firma tuntuu sopivalta, ennen asunnot sijaitsevat hyvällä paikalla. Meikäläinen, hieman espanjan kieltä opiskellut, ei tietotekniikan ihmelapsi, yrittää nyt järjestää asiaa. Onko sinulla vielä hyviä vihjeitä avuksi? Kiitos, Irja T.

 3. Hei,
  Olemme reissanneet kymmenkunta kertaa, aina joulun aikoihin 2-3 viikoksi Las Palmasiin.
  Reissaamme aina valmismatkoilla ja asustelemme aina samaisessa apartamentos Canteras playa, joka vaatimattomuudestaan huolimatta on ihanteellinen sijainniltaan, aivan rannan ja rantakadulla varrella.
  Olemme jo pitkään miettineet lomahuoneiston vuokraamista täältä Palmasista, mutta uskallusta ja tietoa puuttuu, vaikkakin olemme useasti tietoa ja kokemuksia netistä hakeneet.

  Osaisitko suositella huoppuluotettavaa tahoa, mitä kautta huoneistoja kannattaisi lähteä tiedustelemaan?

  Reissaamme 4-henkisenä perheenä, lapset 4-ja 8-vuotiaita, joten vaikka seikkailumieltä reissatessa aina löytyykin, toivomme välttyvämme suuremmilta kömmähdyksiltä matkoja suunnitellessamme (ehkäpä tässä syy jatkuviin valmismatkoihin…)

  Kiitos sinulle jo etukäteen!

 4. Moi!
  Suunnitellaan asuntoa playa del ingles- mas palomas alueelta joulukuusta jonnekkin maaliskuulle.
  Sattuisitko tietämään sen alueen välittäjiä. Las palmas ei juuri kiinnosta

 5. Hei oon kesäl menos las palmasiin vuodeksi, niin onko tietoa tarvitseeko mitään rokotusta? Jäykkäkouristus on voimassa, muita ei vissiin tarvi?

Jätä kommentti