Vuokrasin asunnon Las Palmasista kuukaudeksi

laspalmas 001-1

Vuokrasin eilen asunnon Las Palmasin keskustasta syyskuuksi, vuokranantajana on Apartamentos Ciudad Jardin.

2013-09-02 15.52.03-1

Ilmoituksen löysin paikallislehdestä, jota selasin tiistaina kahvilassa.

laspalmas 006-1

Soitin keskiviikkoaamuna, kysyin hintaa ja pääsin saman tien katsomaan. Päädyin vuokraamaan yhdeksi kuukaudeksi hintaan 450 e. Hintaan sisältyy sähkö/vesi/wifi. Takuumaksua ei peritty.

laspalmas 002-1
laspalmas 003-1
laspalmas 004-1

Keittiö on hyvin varustettu, viisi kattilaa ja kolme paistinpannua, varmaan tarvitsen niitä kaikkia ;).

laspalmas 005-1

Onko kylpyhuoneessa jotain outoa? Peili puuttuu, huomasin kuvatessani, mutta se saatin asennettua. Omaa pesukonetta ei ole, vaan sellainen löytyy yhteistiloista, koneellinen pyykkiä maksaa 4 e.

laspalmas060913 009-1

Näkymä asunnon parvikkeelta. Sijainti ei ole liikenteen melun kannalta paras mahdollinen. Parkkipaikkaa ei ole tarjolla ollenkaan.

Wifin nopeus on vaihdellut 0,4 ja 4 megan välillä.


Näytä suurempi kartta

Las Canterasin uimarannalle on matkaa noin 1,5 km, samoin Santa Catalinan keskuspuistoon. Veguetan katedraaliaukio Plaza de Santa Ana on 3,5 km päässä etelään päin.

Kävin edellisenä päivänä katsomassa Aparthotel Miamia. Sisäpihalle avautuvan asunnon hinta oli 550 e, sillä olisi saanut täydellisesti varustetun asunnon pesukonetta myöten. Huone oli kuitenkin ahdistavan pieni ja kadulta kuului kiviporan ääni, joten en yrittänytkään tinkiä hintaa tavoitetaasooni maksimi 500 e. Isommassa Miamin asunnossa oli todella hieno näköala Santa Catalina -puistoon, hinta oli 750 e.

Yksi yksityinen vuokranantaja Las Canterasin alueelta vastasi sopivasti aikaisemmin Suomesta lähettämääni sähköpostiin, mutta vuokra-aikaan syys-toukokuu en ollut tältä istumalta valmis sitoumaan. Ehkä olen Kanarialla jouluun asti, tammi-helmikuun Suomessa ja palaan sitten.

laspalmas 019-1-2

Kaupungilla näkee kylttejä, joissa lukee vain ”se alquila” eli ”vuokrataan” ja puhelinnumero. Myös johonkin välittäjään törmäsin, kuvassa mainostetaan 450 ja 430 euron asuntoja Las Canterasin eli ydinkeskustan alueella. Noihin hintoihin tulisi lisäksi ainakin sähkö/vesi, koska niistä ei ilmoituksessa puhuta. Nettiä ei mainita, joten kiinnostukseni ei herännyt.