Himanka, Länsi-Eurooppa, Suomi

Oravia ja kuohuviiniä – #IGTravelThursday

30.1.2014
Orava, Himanka

Olin viikonloppuna Himangalla isän 82-vuotissyntymäpäivillä. Takapihan lintulaudalla kävi sekä sunnuntaina että maanantaina oravia, joten pääsin hieman kuvailemaan huollosta saapuneella kamerallani. Oravat eivät olleet erityisen säikkyjä, joten pystyin avaamaan ikkunan ja kuvaamaan ikkuna-aukosta.

Kuvasin 40 sekunnin mittaisen videon oravasta maanantaina. Tarkkasilmäiset huomannevat, että kyseessä ei ole sama orava kuin kuvissa. Taustamusiikkina soi So Dramatic by Audionautix.com.

Täytekakut, Himanka
Täytekakut, HimankaHerkullisia kotitekoisia täytekakkuja isän synttäreillä.

Kerrankin VR:n tarjous sattui sopivaan aikaan eli 55 e sijaan maksoin lipuista 20 e/suunta. Autolla en olisi varmaan viitsinytkään lähteä matkaan. Matkaa Nokialta Himangalle on noin 360 km.

Paluumatkalla junassa kuulutettiin, että uudessa ravintolavaunussa on tarjouksena kuohuviini ja vaahtokarkit 3 e, joten kävin tutustumassa. Ravintolavaunun yläkertaan ei kyllä päässyt katsomaan ollenkaan, portaiden alapuolella luki, että vain ennakkoon varanneille. En erityisemmin tykännyt tuosta kuohuviinistä, oli aika kuivaa.

Tykkään puolimakeasta Sovetskoje shampanskoje -kuohuviinistä. Voipi olla, että pääsen sitä maistelemaan pitkästä aikaa toukokuussa Minskissä jääkiekon MM-kisoissa.

Lentolippuja Dominikaaniseen tasavaltaan tai muualle en ole vielä ostanut, mutta vakaa aikomus on suunnata jonnekin kaukomaille helmi-maaliskuun vaihteessa olympialaisten päätyttyä. Asuntoni yritän taas vuokrata pois ulkomaillaolon ajaksi. Laitoin jo ilmoituksen Oikotielle ja Toriin ja ensimmäinen kyselykin on tullut. LP:n matkaoppaan Dominican Republic & Haiti ostin sähköisessä muodossa.

Tämä kirjoitus liittyy Instagram Travel Thursdayhin, joka on viikottainen kokoelma blogipostauksia. Tempauksen tarkoituksena on vahvistaa Instagramia matkainspiraation ja -tiedon levittämiskanavana ja tuoda esille Instagramin matkailueksperttejä. Järjestäjien blogit Suomessa ovat Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses.

8 Comments

 • Reply Tiina, Kinttupolulla 30.1.2014 at 23:39

  Oravat on kyllä metkoja 😀

 • Reply Panu / Panun matkat 31.1.2014 at 00:20

  Puolimakea Sovetskoje shampanskoje on kyllä parasta. 🙂

 • Reply Teea 31.1.2014 at 02:32

  Oi että kun suloisia oravia! Ja mukavan edullisesti löysit liput VR:ltä. On melkoisen hienoa kun noita tarjouksia on nykyään jatkuvasti (ainakin minun käyttämilleni reiteille), pienempi kynnys matkustella Suomessa.

 • Reply Satu VW / Destination Unknown 1.2.2014 at 01:13

  Oli kyllä sen verran erikoinen postauksen otsikko että ihan heti en ryhtynyt arvailemaan mitä olisi mahdollisesti tulossa!! 🙂 Täytyypä itsekin muistaa liittyä VR:n kanta-asiakasklubiin, eikös ne tarjoukset tule lähinnä sitä kautta? Hieman on hirvittänyt maksaa yli 30 euroa Tampere-Helsinki välistä Suomi-reissuilla…

  • Reply Esa Isopahkala 1.2.2014 at 02:18

   Yritin otsikoida vähemmän tylsästi kuin tavallisesti :-). Kyllä, VR:n Veturi-klubiin kannattaa liittyä ja tilata tarjoukset.

 • Reply Risto Isopahkala via Facebook 3.2.2014 at 15:16

  Myöhästyneet onnittelut Ahti sedälle. Hyvää syntymäpäivää!

 • Reply Veera Bianca 5.2.2014 at 12:59

  En kestä miten soma orava, aivan hurjan soma <3 Vitsit tykkäilen tästä sun ulkoasusta myös 🙂

  • Reply Esa Isopahkala 5.2.2014 at 18:35

   Blogin ulkoasu on minulla ikuisuusprojekti, olen vähä väliä etsimässä parannuksia :). Tällaista en valitettavasti osaa tehdä.

  Leave a Reply