IGTravelThursday: Ekat kaksi viikkoa Dommareissa

Olin aluksi muutaman päivän Boca Chicassa (kuva yllä) puolisen tuntia Santo Domingosta itäänpäin. Santo Domingossa vietin yhden päivän ja jatkoin sitten Samanan niemimaalle Dominikaanisen tasavallan koillisosaan.

Kuvassa on Samanan kaupungin komea uusi liikekeskus, jonka arkkitehtuuri muistuttaa dominikaanista kylää.

Samanan valaidenkatseluretkeni oli samalla retki Cayo Levantadolle (kuva yllä) eli Bacardi-saarelle. Sekä valaista että saaresta minulla on myös videomateriaalia tulossa.

Siirryin Samanasta Las Terrenasiin tavoitteenani käydä Playa Bonitalla (kuva yllä), joka on suomennettuna Kaunis ranta.

Las Terrenasista tulin pohjoisrannikolle viime viikonloppuna. Tämä kuva on Sosuasta, jossa tällä hetkellä olen ja etsiskelen sopivaa majapaikkaa kuukaudeksi. Toistaiseksi majapaikat ovat osoittautuneet huonoiksi joko nettiyhteyden surkeuden tai meluisuuden vuoksi.

Tämä kirjoitus liittyy Instagram Travel Thursdayhin, joka on viikottainen kokoelma blogipostauksia. Tempauksen tarkoituksena on vahvistaa Instagramia matkainspiraation ja -tiedon levittämiskanavana ja tuoda esille Instagramin matkailueksperttejä. Järjestäjien blogit Suomessa ovat Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses.

@reissuesa Instagramissa

12 kommenttia artikkeliin ”IGTravelThursday: Ekat kaksi viikkoa Dommareissa”

    • Täällä kehitysmaassa nettiyhteysongelmat paremmin ymmärtää. Huippukehittyneessä Uudessa Seelannissa ei luulisi nettiyhteyksissä olevan ongelmia, mutta niin vaan kaikki matkalaiset kertovat, että netti on surkea.

  1. Täytyy sanoa, että tämä sinun blogisivusi toimii ja näyttää aivan älyttömän hyvältä !

    Kun jossain vaiheessa siirryn omalle alustalle, pyydän sinut konsultiksi. Haluan just tällaisen.

    • Nykyinen ulkoasu perustuu ilmaiseen Parabola-teemaan, jonka eka kertaa bongasin käytössä Kulkuri.org -sivustolla. Toki olen tätä hieman muokannut ja esim. ns. etusivuominaisuus ei ole minulla käytössä. Voin tarvittaessa hieman konsultoida.

Jätä kommentti