Länsi-Eurooppa, Suomi

Matkabloggaajien suosittelemia kotimaan kohteita

25.7.2014

14 suomalaista matkabloggaajaa kertoi kotimaan suosikkikohteitaan alennus- ja tarjouskoodisivusto Cuponation.fi:n kyselyssä. Seuraavassa on kyselyn tuloksista koostettu infograafi, jossa kerrotaan 28 suositellusta kohteesta.

Itse olen matkustellut Suomessa melko vähän minkä vuoksi minulta jäi vastaamatta kyselyyn. Infogaafissa luettelluista 28 kohteesta olen käynyt noin joka kolmannessa. Muun muassa Turun saaristossa ja Ahvenanmaalla en ole käynyt, mutta ne kuuluvat suunnitelmiini.

Matkablogissani on juttua joistakin edellä mainituista kohteista, joissa olen käynyt: Kangasala, Tampere, Turku ja Helsinki

Hieman outoa on, että olen käynyt muun muassa Porin Yyterissä ja Vanhalla Raumalla, mutta en ole kirjoittanut blogiin niistä.

Infograafi on alun perin julkaistu Cuponationin blogissa otsikolla Reissaa Suomessa – Katso parhaat matkavinkit!.

No Comments

Leave a Reply