Länsi-Eurooppa, Suomi

Matkamessut ja Caravan-messut 2016: lauantai

24.1.2016
Matkamessut 2016

Lauantaina kävin matkamessujen lisäksi Caravan-messuilla.

Matkamessut 2016

Keskipäivällä matkamessuilla oli valtavasti kävijöitä.

Matkamessut 2016
Matkamessut 2016

Osallistuin Caravan-messujen bloggarikierrokselle, jota oli vetämässä Liikkuvakoti.fi -sivuston edustaja. Messujen suurimman matkailuauton tavaratilaan mahtuu esim. Fiat 500. Hintaa Concordella on 369 000 euroa ja sen ajamiseen tarvitaan C-kortti.

Matkamessut 2016

Käytyämme katsomassa tavallista asuntovaunua ja -autoa oli retkeilyauton vuoro. Retkeilyauto tarkoittaa pakettiauton kuoriin rakennettua asuntoautoa. Sellaisella mahtuu paremmin kruisailemaan ahtaissa kaupungeissa ja bensankulutuskin jää reilusti alle 10 litran.

Matkamessut 2016
Tripsteri-sivuston edustajia kuunneltuani poikkesin matkabloggaajien TBGB-hyväntekeväisyyskirpputorilla. Kuvassa etualalla Siveltimellä-blogin Sanna. Tajusin että olisihan minullakin ollut matkaopaskirjoja, jotka olisin voinut lahjoittaa myyntiin.

Matkamessut 2016

Vasemmalla pyörämatkailuun erikoistuneen Haavematkoja-blogin Arja. Taustalla näkyy vuokrausyhtiö TouringCarsin matkailuauto. Laitoin TouringCarsille hakemuksen sisään bloggaajayhteistyöstä – ehkä tulevana kesänä lähden Lappiin tai Ahvenanmaalle kokeilemaan asuntoautolla matkailua.

#blogipaviljonki #fazertravel #matka16 #matkamessut #honor7 #igtwiitti

Kuva, jonka Esa Isopahkala (@reissuesa) julkaisi

Matkabloggaaja Matkamessut 2016

2 Comments

  • Reply Sanna I Siveltimellä 25.1.2016 at 17:23

    No mutta, siellähän näkyi tuttujakin ;D Toivottavasti asuntoautoilu onnistuu tulevana kesänä. Itsekin toivon niin ja Lappi olisi myös suuntana 🙂

    • Reply Esa Isopahkala 27.1.2016 at 12:44

      Minua kiinnostaisi myös Norja, jossa en ole käynyt ollenkaan. Matka sinne on kuitenkin ehkä turhan pitkä jos on vain viikko aikaa.

    Leave a Reply