Info

Mikä on kuvien resoluutio?

Tuotteen esikatselussa näkyvät kuvat ovat resoluutioltaan 72 dpi, mutta ladattavat kuvat ovat resoluutioltaan 300 dpi. Toisin sanoen ladattavat kuvat soveltuvat nettikäytön lisäksi hyvin myös printtikuviin.

Miksi esikatselukuvissa on vesileima?

Vesileima on varkaustapausten välttämiseksi. Vesileima on keskellä kuvaa, koska nurkassa oleva leima olisi helppo leikata pois. Ostetuissa ladattavissa kuvissa ei vesileimaa ole.

Millä kameralla kuvat on kuvattu?

Kaikki ilmakuvat on kuvattu DJI Mini 3 Prolla. Suurin osa muista kuvista on kuvattu Sony A7 -järjestelmäkameralla. Pieni osa kuvista on kuvattu puhelimen kameralle, ja ne on hinnoiteltu puolet halvemmiksi kuin muut (peruslisenssi 34,90 e vs. 69,90).

Onko kuvia lisää?

Kyllä on, lisään kuvapankkiin vähitellen lisää kuvia. Kuviani esiintyy myös Las Palmas -oppaan, Pietari-oppaan ja Reissuesan matkablogin sivuilla.

Voisitko ottaa ilmakuvia kohteestani?

Kyllä se on mahdollista Tampereen seudulla (ja pitemmälläkin jos matkakuluista sovitaan), hinta alkaen 150 e + alv, sisältää raakakuvien editoinnin. Kuvaukset voidaan toteuttaa nopealla aikataululla sääolosuhteiden salliessa.