Reissuesa Kallassa

Esa Isopahkalan kotisivu

Kuka olen?

Nimeni on Esa Isopahkala, olen elämäntapamatkailija ja paikkariippumaton yrittäjä Nokialta.

Ylläpidän vuodesta 1999 lähtien Matkapuhelinfoorumia, joka on Suomen suurin matkapuhelinaiheinen keskustelupalsta. Foorumilla on päivittäin noin 3000 kävijää ja viestejä on kertynyt yli kaksi miljoonaa.

Opiskelin tietojenkäsittelyä TAMK:ssa 2016-2020, suuntautumisvaihtoehtona Web-palvelut, ja valmistuin 30.6.2020. Osana opiskeluja tein VertaaPuhelimia.fi:n, Pietari-matkaoppaan, Las Palmas -oppaan ja tämän blogin ulkoasun eli WordPress-teeman.

Uutiskeräin on uusin sivustoni, julkaisin sen tammikuussa 2021. Uutiskeräin on parempi versio Amppareista.

Minulla oli Puhelinkioski-nettikauppa 2002-2009 ja vuonna 2003 Isohai-lehti teki minusta haastattelun. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä työskentelin matkapuhelinmyyjänä ja myymäläpäällikkönä pk-seudulla (CV).

Olen kotoisin Himangalta, joka on vuoden 2010 alusta osa Kalajokea. Pohjanmaalla asuvat vanhempani ja suurin osa sukulaisista. Siellä sijaitsee myös kesämökkimme.

Reissuesa-kuvat

Harrastukset ja vapaa-aika

Harrastuksiani ovat matkailu ja matkabloggaus, valokuvaus, videokuvaus, pyöräily kävely ja vieraat kielet. Surffailen netissä, katson jonkin verran tv-sarjoja ja elokuvia ja kuuntelen äänikirjoja (195 äänikirjaa kuunneltuna). Talvella käyn joskus luistelemassa järven jäällä.

Vuonna 2011 aloin harrastaa myös videokuvausta, voit katsoa toistasataa videotani osoitteessa youtube.com/reissuesa. Videot ovat yleensä parin-kolmen minuutin mittaisia.

Olen perustanut myös matkailuaiheisen keskustelupalstan Matkafoorumin.

Venäjänopinnot aloitin vuonna 1994 Venäjää Venäjällä -intensiivikurssilla ja jatkoin venäjän opiskelua Pietarissa lähes vuoden.

Espanjan kuukauden alkeiskurssin kävin keväällä 2011 Teneriffalla. Kurssin jälkeen kirjoitin ensimmäisen version espanjankielisestä kotisivustani Sobre mi. Jatkoin espanjan opiskelua 6 kk Itä-Hämeen opiston Espanjaa Espanjassa -kurssilla syksystä 2012 lähtien, viimeiset 2 kk Malagassa.

Yhteystiedot

Parhaiten olen tavoitettavissa sähköpostilla reissuesa((at))gmail.com. Puhelinnumeroni Suomessa oleskellessani on 040 777 0888.

Yhteydenottolomake