Baunti-uimaranta, Sevastopol, Krim

69,90 99,90  sis. alv 24 %

Baunti-uimaranta on kirkkaan turkoosi ranta Sevastopolissa Krimillä. Rannalle on erittäin jyrkkä köysillä varmistettu polku.

TURVALLINEN OSTOPROSESSI
  • Stripe
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Sevastopolin rannat ovat monien matkailijoiden suosima matkareitti. Osa niistä on täydellisesti varustettu kaikilla sivistyksen eduilla, ja ne sopivat täydellisesti mukavuuden ystäville. Toiset, täysin villit, houkuttelevat hiljaisuuden, puhtauden ja yksinäisyyden ystäviä.

Lomakohteessa on yksi kaunis nurkka – Bounty Beach, todellinen paratiisi koskemattoman koskemattoman luonnon ystäville.

Se sijaitsee legendaarisella Fiolentin niemellä Vinohradnaja-lahdella. Pääset tänne Fiolentovskoe-tietä pitkin omalla autolla tai minibussilla, pysäkki ”Mayak”. Laskeutuminen mereen kulkee kapeaa polkua pitkin, joka on eksynyt kallioiden sekaan. Lähellä tätä rantaa voit vuokrata majoituksen muutamaksi päiväksi, jotta voit kunnolla nauttia alueen upeasta luonnosta.

Lähde: https://gidcrima.ru/fiolent/plyazhi/plyazh-baunti/

Sevastopol (ukr. ja ven. Севасто́поль) on Venäjän miehittämällä Krimillä sijaitseva kaupunki. Ukrainan aluehallinnossa se on Kiovan tavoin suoraan tasavallan alainen hallintoalue. Sitä rajaa pohjoisessa ja idässä Krimin autonominen tasavalta, etelässä ja lännessä puolestaan Mustameri.

Lähde: Wikipedia.