Kalastusveneet Mui Nen satamassa, Vietnam

69,90 99,90  sis. alv 24 %

TURVALLINEN OSTOPROSESSI
  • Stripe
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Mũi Né on rannikon kalastajakaupunki Vietnamin eteläisessä Bình Thuanin maakunnassa. Noin 25 000 asukkaan kaupunki on Phan Thiếtin kaupungin osa. Mui Ne ja muut Phan Thietin kaupunginosat ulottuvat rannikkoa pitkin noin 50 kilometrin päähän, ja se on muuttunut lomakohteeksi 1990-luvun puolivälistä lähtien, jolloin monet kävivät alueella katsomassa 24. lokakuuta 1995 tapahtunutta auringonpimennystä.

Matkailu on kehittynyt erityisesti Phan Thietin keskustasta Mui Neen, jossa on yli sata rantalomakeskusta sekä ravintoloita, baareja, kauppoja ja kahviloita.

Mũi Nén osastolla on kaksi rantaa; Ganh Beach ja Suoi Nuoc Beach, joissa molemmissa on useita lomakeskuksia ja muutamia kauppoja ja ravintoloita. Kehittynein alue on kuitenkin Ham Tienin kaupunginosassa sijaitseva Rang Beach (ulkomaalaiset kutsuvat sitä usein virheellisesti ”Mui Ne Beachiksi”), joka ulottuu Mui Ne:n länsipuolelle.

Matkailusesonki on joulukuusta huhtikuuhun. Keskilämpötila on 27 °C, ja ilmasto on kuuma ja kuiva suurimman osan vuodesta.

Mui Ne on tunnettu ainutlaatuisista valkoisista hiekkadyyneistään, joilla on useita järviä ja jopa soita suoraan hiekkamaaston keskellä.

Lähde: Wikipedia.