Lahden suurmäki ja Lahden stadion

69,90 99,90  sis. alv 24 %

Lahden suurmäki ja Lahden stadion ovat osa Lahden urheilukeskusta.

TURVALLINEN OSTOPROSESSI
  • Stripe
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Lahden urheilukeskus on merkittävä urheilun keskittymä Lahdessa. Urheilukeskuksessa on Lahden stadion, joka toimii kesällä yleisurheilu- ja jalkapallostadionina ja talvella hiihtostadionina. Sen vieressä ovat Lahden hyppyrimäet ja Lahden jäähalli. Urheilukeskus toimii jokavuotisten Salpausselän kisojen näyttämönä. Urheilukeskuksesta lähtee hiihto- ja kävelyreittejä Salpausselän suuntaan.

Hiihtostadionin pääkatsomorakennuksessa on muun muassa juoksurata, jolla harjoitellaan talvisin. Rakennuksessa on myös esimerkiksi Lahden Hiihtoseuran, Lahden Kalevan ja Lahden Ahkeran toimistot. Lahden Hiihtomuseo sijaitsee mäkikatsomorakennuksessa. Aivan urheilukeskuksen tuntumassa on myös Lahden vanha ravirata, joka nykyään on muun muassa BMX-pyöräilijöiden käytössä.

Lähde: Wikipedia | Lahden urheilukeskus.

Salpausselän hyppyrimäet on kolmen hyppyrimäen muodostama mäkihyppystadion Lahdessa, Lahden urheilukeskuksessa.

Hyppyrimäkien kriittiset pisteet ovat nykyään K116 metriä HS130 metriä, K90 metriä HS100 metriä ja K64 metriä HS70 metriä. Lisäksi Lahden urheilukeskuksen alueella sijaitsevat Karpalon hyppyrimäet, joiden kriittiset pisteet ovat K38 metriä, K25 metriä, K15 metriä, K8 metriä ja K6 metriä.

Suurmäen tornissa on kesäisin yleisölle avoin näköalapaikka ja alastulorinteen notkossa toimii kesäisin Lahden maauimala. Lahden Salpausselkä sijaitsee uloimmalla kolmesta geologisesta salpausselkämuodostelmasta.

Lähde: Wikipedia | Salpausselän hyppyrimäet.