Las Canteras, Las Palmas, Gran Canaria

69,90 119,90  sis. alv 24 %

Las Canterasin Playa Grande La Puntilla -aukiolta katsottuna.

TURVALLINEN OSTOPROSESSI
  • Stripe
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Las Palmasin 3 km pitkä pääranta Playa de Las Canteras on yksi maailman parhaita kaupunkirantoja. Rannalta löytyy kahdessa kohdassa kävelykadun alapuolelta ilmaiset pukuhuoneet, suihkut ja vessat. Jopa ilmaisia säilytyslokeroita on tarjolla (vaativat oman lukon). Rannalla on myös uimavalvojia.

Las Canterasin edustalla kulkee koko matkan kävelytie, jonka varrella on paljon ravintoloita, kahviloita ja baareja sekä muutama hotelli. Kävelytien varrelta löytyy myös ainakin yksi iso supermarket ja pari minimarkettia.

Playa de Las Canteras voidaan jakaa muutamaan pienempään rantaan, jotka ovat pohjoisesta etelään La Puntilla, Playa Grande, Playa Chica, Peña la Vieja ja La Cicer.

Lähde: Las Palmas -opas

Las Palmas de Gran Canaria (usein lyhyesti Las Palmas) on Espanjalle kuuluvien Kanariansaarten suurin kaupunki, joka sijaitsee Gran Canarian saaren koillisosassa. Se on Las Palmasin maakunnan pääkaupunki ja Kanariansaarten itsehallintoalueen toinen pääkaupunki yhdessä Teneriffalla sijaitsevan Santa Cruzin kanssa.

Kuten muuallakin Kanariansaarilla, tärkein elinkeino Las Palmasissa on matkailu. Las Palmasista alkaa saaren itä- ja eteläreunaa myötäilevä moottoritie GC-1, jonka varrella on myös saaren lentokenttä. Moottoritie johtaa muun muassa etelärannikon Playa del Inglesin matkailukaupunkiin.

Lähde: Wikipedia