Siivikkalan uimaranta, Ylöjärvi

69,90 99,90  sis. alv 24 %

Siivikkalan uimaranta sijaitsee Näsijärven rannalla osoitteessa Koivutie, Ylöjärven keskustasta on matkaa 9 km. Uimarannasta käytetään myös nimeä Serlapuiston uimaranta. Siivikkalan uimaranta on EU-ranta.

TURVALLINEN OSTOPROSESSI
  • Stripe
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Ylöjärvi on Suomen kaupunki, joka sijaitsee Tampereen länsipuolella Pirkanmaalla. Ylöjärven naapurikuntia ovat Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kihniö, Nokia, Parkano, Ruovesi, Tampere ja Virrat. Kaupungin pinta-ala on 1 323,96 neliökilometriä ja väkiluku 33 608.

Ylöjärvi sijaitsee Tampereesta luoteeseen Näsijärven rannalla ja on osa Tampereen kaupunkiseutua, Ylöjärven keskusta-alueen kuuluessa Tampereen keskustaajamaan. Matkaa Tampereelle on 14, Helsinkiin 189 ja Turkuun 164 kilometriä. Ylöjärven kautta kulkevat Tampere–Seinäjoki-rata, valtatie 3 Tampereelta Vaasaan ja kantatie 65 Ylöjärveltä Virroille. Vuonna 1971 valmistuneella rautatiellä ei ole henkilöliikennepaikkoja Ylöjärven alueella, joten linja-autot hoitavat kaiken julkisen liikenteen.

Ylöjärvi on maaseutumainen kaupunki. Sillä ei ole selvää keskustaa: Tampere–Vaasa-maantie ja Tampere–Seinäjoki-rautatie jakavat kunnan keskusta-alueen kahteen toisistaan erottuvaan osaan, kirkonkylään ja Soppeenmäkeen. Muita Ylöjärven osia ovat muun muassa Asuntila, Vuorentausta, Siivikkala, Metsäkylä, Haavisto, Kuru, Viljakkala, Vahanta, Takamaa ja Mutala.

Vuonna 2022 kaupungin kunnallisvero oli 20,50 prosenttia. Ylöjärven väkiluku on kasvanut melko voimakkaasti viime vuosina Tampereen imussa; erityisesti tämä pätee Metsäkylän ja Asuntilan alueisiin. Väestön ikärakenne on myös suhteellisen nuori.

Lähde: Wikipedia.