Tampereen joulutori 2022

69,90 99,90  sis. alv 24 %

TURVALLINEN OSTOPROSESSI
  • Stripe
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Tampereen Joulutori löytyy Keskustorilta Hämeenkadun varresta.

Joulukuun ajan Keskustori on jälleen tunnelmallinen ja tuoksuva kylä, joka täyttyy käsityöläisten uniikeista luomuksista ja siitä aidosta joulun tunnelmasta.

Joulutoriin kuuluu olennaisesti jokapäiväinen ja monipuolinen ohjelma. Kuorot, lapsiryhmät, harrastajat ja tähtiartistit tuottavat tänäkin vuonna elämyksiä, joita muistellaan pitkään!

Tuttuun tapaan kauppiaat kotimaasta ja Saksasta tuovat torille joulun tuoksut, maut ja tunnelman. Kuumia joulujuomia on tarjolla joka makuun.

Joulutorin käsityöläisten tuotevalikoimasta löydät laadukkaat käyttöesineet, koristeet, korut, lahjat ja lelut. Kotimainen käsityö on Joulutorilla arvossaan!

Glögiravintolastamme on muodostunut joulutunnelmaa etsivien kohtaamispaikka. Tervetuloa nauttimaan Moro-Klökistä, Glühweinista ja muista kuumista (ja kylmistä) jouluisista juomista. Riisipuuro, keitto ja suolaiset pikkusyötävät löydät täältä myös. Kahdelta viime vuodelta tutut iglut saavat jatkoa tänäkin vuonna.

Glögiravintolan lisäksi Joulutorilta löydät Pyynikin Näkötornin Munkkikahvilan herkkuja. Legendaarinen Näkötornin Munkkikahvilan munkki, kahvi ja glögi pitävät pintansa edelleen. Kahvila löytyy samalta paikalta tänäkin jouluna.

Lähde: Tampereen joulutori 2022