Meza Lopez ja Espanja-aukio, Las Palmas

Avenida Jose Mesa Lopez, Las Palmas

Keskellä Meza Lopezia järjestettiin jonkinlaiset markkinat. Minusta niillä ei ollut mitään yhtenäistä teemaa, vaan kaikenlaista tavaraa oli myynnissä. Tässä myydään käsintehtyjä rumpuja vai musisoidaan muuten vain?

Avenida Jose Mesa Lopez, Las Palmas

Scooter’s Pizza Factoryn kojun olen nähnyt muissakin tapahtumissa, mutta en ole kyseisessä ravintolassa käynyt. Tai niitä näyttää olevan neljäkin Las Palmasissa. Olen kerran käynyt pizzalla Las Palmasissa, mutta erityisen hyvää ei ollut, vaikka näytti herkulliselta.

Avenida Jose Mesa Lopez, Las Palmas

Näkymä Avenida Jose Meza Lopezille, joka on kaupungin pohjoispuolen tärkein kauppakatu. Molemmilla puolilla katua on valtavan tavaratalon El Corte Inglesin rakennukset (1, 2).

Avenida Jose Mesa Lopez, Las Palmas

Nuoria Meza Lopezilla. Kadun itäpäädyssä on yksi Biciambiental-pyörien lainauspisteistä, mutta ei siinä ole pyöriä näkynyt.

Avenida Jose Mesa Lopez, Las Palmas

Plaza Españan eli Espanja-aukion reunalla on suihkulähde, jonka valaistuksen väri vaihtelee. Aukion liikenneympyrästä risteää viisi katua. Aukion reunoilla on paljon kahviloita, olutbaareja ja McDonalds.

Espanja-aukiolta kaakkoon päin Jose Meza Lopezilla on ruokaravintoloita, joissa olen käynyt lounaalla. Ensin on kaksikin Los Rosales y hijos -ravintolaa ennen Avenida 74 -ravintolaa. Tai ei niitä tarkkaan ottaen ravintoloiksi (restaurante) kutsuta, vaan nimitys on ”cafeteria-churreria”, mitenkähän sen kääntäisi suomeksi…Avenida Jose Mesa y Lopez | Las Palmas -opas
Plaza de Espana -aukio | Las Palmas -opas

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

2 kommenttia

  1. Hola:
    Upeita kuvia !
    Ensi viikolla tullaan kuukaudeksi sinne, Santa Catalinan puiston reunalle asumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *