Meza Lopez ja Espanja-aukio, Las Palmas

Las Palmas

Keskellä Meza Lopezia järjestettiin jonkinlaiset markkinat. Minusta niillä ei ollut mitään yhtenäistä teemaa, vaan kaikenlaista tavaraa oli myynnissä. Tässä myydään käsintehtyjä rumpuja vai musisoidaan muuten vain?

Las Palmas

Scooter’s Pizza Factoryn kojun olen nähnyt muissakin tapahtumissa, mutta en ole kyseisessä ravintolassa käynyt. Tai niitä näyttää olevan neljäkin Las Palmasissa. Olen kerran käynyt pizzalla Las Palmasissa, mutta erityisen hyvää ei ollut, vaikka näytti herkulliselta.

Las Palmas

Näkymä Avenida Jose Meza Lopezille, joka on kaupungin pohjoispuolen tärkein kauppakatu. Molemmilla puolilla katua on valtavan tavaratalon El Corte Inglesin rakennukset (1, 2).

Las Palmas

Nuoria Meza Lopezilla. Kadun itäpäädyssä on yksi Biciambiental-pyörien lainauspisteistä, mutta ei siinä ole pyöriä näkynyt.

Las Palmas

Plaza Españan eli Espanja-aukion reunalla on suihkulähde, jonka valaistuksen väri vaihtelee. Aukion liikenneympyrästä risteää viisi katua. Aukion reunoilla on paljon kahviloita, olutbaareja ja McDonalds.

Espanja-aukiolta kaakkoon päin Jose Meza Lopezilla on ruokaravintoloita, joissa olen käynyt lounaalla. Ensin on kaksikin Los Rosales y hijos -ravintolaa ennen Avenida 74 -ravintolaa. Tai ei niitä tarkkaan ottaen ravintoloiksi (restaurante) kutsuta, vaan nimitys on ”cafeteria-churreria”, mitenkähän sen kääntäisi suomeksi…