Tammerkosken rannalla uuden kameran kanssa

Koskipuisto, Tampere

Kävin eilen illalla kello 20 ja 21 välillä kuvailemassa Tampereen keskustassa uudella kameralla. Hellenpäivän iltana Tammerkosken rannalla Koskipuistossa oli paljon porukkaa.

Koskipuisto, Tampere

Koskipuisto on erityisesti nuorison suosima vapaa-ajanviettopaikka.

Koskipuisto, Tampere
Koskipuisto, Tampere
Koskipuisto, Tampere

Koskipuisto Hämeensillalta katsottuna. Koskipuistossa on vielä jäljellä muutamia 1900-luvun alkupuolella istutettuja puita. Koskipuiston puut ovat kanadanpoppeleita ja hopeasalavia. Rantojen isot punaiset kukat ovat kannoja, jotka ovat koristaneet Tammmerskosken rantaa vuodesta 1939 lähtien. Kanna on paljon hoitoa vaativa trooppinen suo- ja rantakasvi (lähde).

Koskipuisto, Tampere
Kirjastonpuisto, Tampere

Koskipuistoa vastapäätä Tammerkosken toisella puolella on Kirjastonpuisto.

Koskipuisto, Tampere

RUBY & Fellas Irish Pub and Kitchen Hämeensillan länsipuolella.

Koskipuisto, Tampere

Tampereen matkailuneuvonta toimi aikaisemmin tuossa Ilves-hotellin edessä olevassa rakennuksessa, mutta heinäkuun alusta 2014 lähtien turisti-info löytyy Tampereen teatterin rakennuksesta, siis Keskustorin laidalta.Koskipuisto, Tampere

Grand Hotel Tampere.

Koskipuisto, Tampere

Audi A5 on saapunut Tampereelle 1900 km päästä Slovakiasta.

Uusi kamera Sony A5000

Sony A5000

Tampere-kuvat yllä on otettu eilen ostamallani Sony A5000 -kameralla, objektiiveina Sony 16-50 mm ja Tamron 18-200 mm. Tällä kertaa lankesin epäkäytännölliseen valkoiseen väriin. Mutta kun se on niin komia :).

Sony NEX-5R -kamerani tippui vaatenaulakon päältä lattialle 8. heinäkuuta ja kameran runko halkesi kuten alla olevasta kuvasta näkyy. Kamera oli pehmeässä kameralaukussa, joten kuvittelin ettei putoamisessa käynyt kuinkaan. Kamera oli kuitenkin entinen, joten ei muuta kuin miettimään mitä laitetaan tilalle. Kotivakuutus korvasi kameran omavastuulla ja ikävähennyksellä vähennettynä.

Sony NEX-5R rikki

Sony A5000 on NEX-5R:ä uudempi malli, mutta hieman halvemmasta hintaluokasta. Sony A6000:a tutkin toisena vaihtoehtona, mutta en pitänyt lisäominaisuuksia satojen eurojen arvoisina. Rikkoutuneesta NEX:stä sain toimivan lisäakun A5000:een.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

3 kommenttia

  1. Moikka,
    Hienot oli taas kuvat. Eikö kuitenkin sun uudella Nokia 1020 puhelimella tule riittävän hyviä kuvia lähes joka tarkoitukseen ! Tarkoitan sillä, että kun minäkin olen matkoillani huomannut monen kameran mukanakuljettamisen olevan hankalaa. Varsinkin lämpimissä maissa, kun on vain vähän vaatetta on kännykamera mukavampi kuljettaa.

    1. 1020:lla pärjää aika hyvin enkä esim. pyöräillessä ota yleensä muuta kameraa mukaan. Silloin kun on mahdollista käytän kuitenkin mielelläni oikeaa kameraa, jolla esim. kuvan reunat toistuu terävämpinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *