Esa Isopahkalan kotisivu

Esa Isopahkalan kotisivu

Kuka olen?

Nimeni on Esa Isopahkala, olen päätoiminen opiskelija ja sivutoiminen yrittäjä Pirkkalasta, ajoittain myös diginomadi.

Ylläpidän vuodesta 1999 lähtien Matkapuhelinfoorumia, joka on Suomen suurin matkapuhelinaiheinen keskustelupalsta. Foorumilla on päivässä noin 4500 kävijää ja viestejä on kertynyt 1,9 miljoonaa.

Minulla oli Puhelinkioski-nettikauppa 2002-2009 ja vuonna 2003 Isohai-lehti teki minusta haastattelun. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä työskentelin matkapuhelinmyyjänä ja myymäläpäällikkönä pk-seudulla (CV).

Opiskelen tietojenkäsittelyä TAMK:ssa syksystä 2016 lähtien, suuntautumisvaihtoehtona WEB-palvelut. Osana opiskeluja olen julkaissut VertaaPuhelimia.fi:n ja Pietari-matkaoppaan.

Olen kotoisin Himangalta, joka on vuoden 2010 alusta osa Kalajokea. Pohjanmaalla asuvat vanhempani ja suurin osa sukulaisista. Siellä sijaitsee myös kesämökkimme.

Harrastukset ja vapaa-aika

Harrastuksiani ovat matkailu ja matkabloggaus (mediakortti), valokuvaus, videokuvaus, pyöräily ja kieltenopiskelu. Surffailen paljon netissä, katson jonkin verran televisiota ja elokuvia. Talvella käyn joskus luistelemassa järven jäällä.

Vuonna 2011 aloin harrastaa myös videokuvausta, voit katsoa toistasataa videotani osoitteessa youtube.com/reissuesa. Videot ovat yleensä parin-kolmen minuutin mittaisia.

Olen perustanut matkailuaiheisen keskustelupalstan Matkafoorumin, mutta sen kirjoittajamäärä ei toistaiseksi ole kasvanut toivotulla tavalla.

Venäjänopinnot aloitin vuonna 1994 Länsi-Suomen Opiston Venäjää Venäjällä -intensiivikurssilla ja jatkoin venäjän opiskelua Pietarissa lähes vuoden.

Espanjan kuukauden alkeiskurssin kävin keväällä 2011 Teneriffalla. Kurssin jälkeen kirjoitin ensimmäisen version espanjankielisestä kotisivustani Sobre mi. Jatkoin espanjan opiskelua puoli vuotta Itä-Hämeen opiston Espanjaa Espanjassa -kurssilla syksystä 2012 lähtien, viimeiset 2 kk Malagassa.

Vuonna 2015 asuin 3 kk Kaakkois-Aasiassa ja 9 kk Montenegrossa.

 

Yhteystiedot

Parhaiten olen tavoitettavissa sähköpostilla reissuesa((at))gmail.com. Puhelinnumeroni Suomessa oleskellessani on 040 777 0888.

Automuseo Mobilia, Kangasala

Piva-järvi, Montenegro

Teneriffa 2014

Kallan risteily, Kaljaasi Ansio, Kalajoki 2014

Tayronan kansallispuisto, Kolumbia

Teide, Teneriffa 4/2011

Esa Isopahkala

Taj Mahal, Agra, Intia 3/2010

Vientiane, Laos 11/2009

Kamyanets-Podolsky, Ukraina 7/2009

Yhteydenottolomake

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

5 kommenttia artikkeliin ”Esa Isopahkalan kotisivu”

  1. Hei
    On kiva lukea matkakertomuksiasi ja olisi kiva voittaa liput Matkamessuille, jotta pääsisi suunnittelemaan matkaa loppuvuodesta 2014 johonkin kauas.

  2. Hei, googlella törmäsin sinun sivulle. Kiitos, että sain lukasta. :)

    Itse olen lähdössä joulukuussa viettämään 50 vuotis synttäreitäni ja olen etukäteen tilannut retken Teide tulivuorelle. Ajattelin tilata luvan, jotta pääsisin kiipeilemään huipulle, mutta pelottaa tuo vuoristotauti, päänsärkyä, sekavuutta yms. Saattaa olla, etten huipulle mene.

Jätä kommentti