Suomi, Tampere

Talven ensimmäinen retkiluistelu, Näsijärvi, Tampere, 11.2.2012

11.2.2012
Retkiluistelu Näsijärvi Tampere

Kävin tänään ensimmäistä kertaa tänä talvena retkiluistelemassa, paikkana Tampereen Näsijärvi, lähtö BikiniBaarilta (Paasikiventie 8). Luistelimme veljeni kanssa koko auratun reitin Mustanlahden koukkausta (kartta) lukuunottamatta. Matkaa kertyi noin 8 km, aikaa kului noin 55 minuuttia.

Alussa oli 1-2 km melko sileää jäätä, suurimmalla osalla reittiä oli ajoittaista röpöä. Varsin tyypillinen luistelukokemus siis, hieman pitää pidätellä kaatumisen varalta.

Retkiluistelu Näsijärvi Tampere

Pakkasta oli noin kuusi astetta, tuuli ei ollut liian voimakas. Toteutin kerrospukeutumista onnistuneesti myös käsiin ja jalkoihin, kahdet sukat ja kahdet hanskat päällekkäin estivät jäätymisen.

Karibialle?

Luistelun jälkeen etsiskelin eri hakukoneiden kuten skyscanner.fi avulla mahdollisimman edullisia lentoja Dominikaaniseen tasavaltaan, vähintään kuukauden reissu ja ajankohta maalis-huhti 08. Halvimmat lennot, jotka löysin olivat American Airlinesiltä Englannin ja USA:n kautta, 681 euroa. Miltä kuulostaisi?

blue beach

2 Comments

  • Reply Esa Isopahkala 18.2.2012 at 16:46

    Siilinkarin osuuden huonompi jää johtuu siitä että sitä ei ole jäädytetty, vaan pelkästään aurattu.

  • Reply Matkailuvuosi 2012 | Reissuesan matkablogi 24.12.2012 at 18:42

    […] helmikuussa Nokialla juoksulenkillä 23,9 asteen pakkasessa ja retkiluistelemassa Tampereen Näsijärvellä. Katselin ja videoin Tampereella penkkariajelua ja Yleisurheilun SM-hallikisoja. Maaliskuun alussa […]

  • Leave a Reply