Äkkilähtö Gran Canarialle 100 eurolla

Las Canters, Las Palmas

Torstai-iltana tarkistin muutaman päivän tauon jälkeen äkkilähtötarjoukset. 100 euroa meno-paluu Kanarialle, pakkohan siihen oli tarttua kun siellä on aikonut käydä. Perjantai-aamuna klo 7.10 koneeni lähti kohti Gran Canariaa. Tämä oli kyllä jo pikaäkkilähtö.

Varasin hostels.comin kautta halvimman huoneen Las Palmasista yhdeksi yöksi, hinta oli 18 euroa. Vain yhdeksi yöksi sen vuoksi kun pitempään ei ollut huoneita vapaana.

Las Canteras, Gran Canaria

Tampereelta olisi päässyt yöllä bussilla Helsinki-Vantaan lentokentälle, mutta Nokialta ei mennyt busseja Tampereelle, joten menin kentälle omalla autolla. Pysäköinti kahdeksaksi päiväksi maksoi 29 euroa.

Kehtaanko kertoa, että menin lentokentällä lähtöportille käymättä lähtöselvityksessä? Syytän yön yli valvomista, en voi kyllä normaalisti noin hajamielinen olla. Vähällä siis oli, että olisin jäänyt pois koneesta, mutta minut päästettiin erikoisluvalla.

Las Canteras, Gran Canaria

Koneessa oli todella reilusti tilaa, sai valita oman penkkirivin. Tämä oli Hurghadan korvauslentoja eikä konetta ollut saatu täyteen 100 euron hinnasta huolimatta.

Gran Canarian lentokentän bussi numero 60 Las Palmasiin löytyi kerrosta ylempää kuin valmismatkabussit, bussilippu maksoi 2,85 e ja matka Santa Catalinan asemalle kesti alle puoli tuntia.Las Canteras, Las Palmas

Ensimmäisen päivän vietin pääasiassa Las Canterasin rannalla, joka on Las Palmasin hieno pääranta ihan kaupungin keskustassa.

Las Canteras, Las Palmas

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

2 kommenttia

  1. Eka yön hotelli oli nimeltään Hostal Alcaravaneras. Vasta aamulla huomasin, että huoneeni liukuikkunoita ei saa lukkoon, olipa turvallinen paikka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *