Retkiluistelua Kangasalan Saarikylissä

Retkiluistelua Kangasalan Saarikylissä

Saarikylien retkiluistelurata, Kangasala

Kävin tänään luistelemassa Kangasalan Saarikylien retkiluisteluradalla. Rata oli kohtalaisessa kunnossa, hieman oli lunta, mutta se ei estänyt luistelua. Lumi oli kuitenkin petollista sikäli, että hyväkuntoisen oloisessa kohdassa en ollenkaan nähnyt varoa röpöisyyttä ja kaaduin. Ei siinä kuitenkaan käynyt mitenkään, olkapää oli vähän aikaa hieman kipeä.

Saarikylien retkiluistelurata, Kangasala

Saarikylien rata on kolmisen kilometriä. Ekalla kierroksella otin ajan kuinka kauan kesti: noin 17 minuuttia. Kiersin neljä kierrosta, kahdesti vasta- ja kahdesti myötäpäivään. Pysähdyin muutaman kerran juoma- ja kuvaustauolle. Huonokuntoisten kohtien ohittamisessa sauvoista oli paljon hyötyä.

Saarikylien retkiluisteluradalle on vapaa pääsy, mutta rannassa on laatikko, johon voi maksaa vapaaehtoisen maksun ”esim. 2 e”. Saarikylien radan kuntoa päivitetään Facebook-sivulle Retkiluistelurata, Saarikylät- Tour skating, Saarikylä. La-su siellä on myös luistinvuokraus. Paikalle löytää helpoiten syöttämällä navigaattoriin osoitteeksi ”Saarikylientie 888, Kangasala”.

Saarikylien retkiluistelurata, Kangasala

Olin luistelemassa klo 15.30 jälkeen. Mitään ruuhkaa ei ollut, vaan sain luistella yksin. Vasta tunnin luistelun jälkeen radalle tuli pari muutakin luistelijaa.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *