Vietimme tänään asuntolamme eli Malaga Backpackers -hostellin katolla grillijuhlia argentiinalaiseen tapaan. Juhlan aiheena oli hostellissa tehtävän remontin häämöttävä valmistuminen. Hostellin omistajat ovat argentiinalaisia, he ovat muuttaneet Espanjaan toistakymmentä vuotta sitten.
Vasikanlihaa oli viiden kilon annos. En tiedä tarkasti kuinka kauan liha oli muhinut grillissä, ehkä pari tuntia sillä aikaa kun olin katsomassa MM-hiihtoja TV:stä. Alkupaloiksi oli kahdenlaista makkaraa, josta varsinkin toinen oli hyvää. Mausteiksi oli tarjolla kahdenlaista argentiinalaista kastiketta sekä sinappia.
Meitä oli syömässä varsin kansainvälinen joukko eli suomalaisia, argentiinalaisia, espanjalaisia, kiinalainen, tansanialainen ja englantilainen.
Emmanuel Tansaniasta ja kaimani Esa Suomesta.
Aurinko alkoi paistamaan, ja ruoka maistui hyvin kaikille.
Espanjassa hyvä punaviini maksaa kolme euroa, ja viidellä eurolla saa jo erinomaista.