Gelendzhik Venäjä 11.8.2011

Gelendzik Venäjä

Matkustin Anapasta bussilla tunnin Novorossiskiin, josta vajaan kahden tunnin tauon jälkeen jatkoin kaksi tuntia Gelendzikiin, mikä oli ripulitautisena ihan hyvä saavutus.

Gelendzikissä yksityiset rannan lähistöllä pyysivät todella kovia hintoja huoneesta, jopa 90 euroa.

Gelendzik Venäjä

Yksi tarjosi tingittyä hintaa 1000 ruplaa eli noin 30 e/yö ja kertoi, että keneltäkään muulta en Gelendzikissä saa huonetta vain yhdeksi yöksi. Epäilin ettei pidä paikkaansa ja kieltäydyin tarjouksesta.

Gelendzik

Keskustelumme kuullut venäläinen nainen käveli kanssani vähän matkaa ja kertoi minulle ystävällisesti, että mies valehti ja venäläiset huijaavat mielellään tienatakseen rahaa niin paljon kuin mahdollista. Kauempaa rannasta kyllä löytyy huoneita yhdeksikin yöksi ja halvemmalla.

Gelendzik

Ei mitään merkintöjä hotellista, mutta kyllä se ihan hotellilta sisältä näytti.Hieman taas kesti, mutta hotellinomainen huone löytyi 600 ruplalla eli noin 18 eurolla.

Majatalon isäntä ehdotti, että otettaisiin votkaa tai viiniä ja tilattaisiin naiset, mutta minä epäkohteliaasti kieltäydyin.

Gelendzik

Tykkäsin Gelendzikin kauniista rantabulevardista, josta näkyi koko ajan merelle. Paikka oli pienempi ja viihtyisämpi kuin Anapa.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *