Granada, Nicaragua

Granada, Nicaragua 13-17.4.2013

Granada, Nicaragua

Kuvassa on Granadan katedraali La Merced -kirkon tornista katsottuna, taustalla siintää Nicaragua-järvi. Granadan kaupunki on Nicaraguan suosituin turismikohde, joka sijaitsee 45 km pääkaupunki Managuasta. Asukkaita Granadassa on 100 000.

Granada, Nicaragua

Itsenäisyyden aukio ihan Keskusaukion vieressä.

Granada, Nicaragua

Yövyin ensiksi kuvassa näkyvässä Hospedaje Cocibolcassa (16 USD), mutta nettiyhteyksien vuoksi muutin La Siestaan (15 USD). Kuumaa vettä majapaikoissani ei ole ollut tarjolla Guatemalan jälkeen, mutta se ei ole ollut ongelma, kylmä vesi hanasta ei ole oikeasti kylmää näissä 35 asteen lämpötiloissa.

Granada, Nicaragua

Iglesia de Xalteva.

Granada, Nicaragua

La Calzada -katu on Granadan turistiravintoloiden keskittymä. Kadulla oli illalla varsinkin viikonloppuna todella paljon porukkaa.

Granada, Nicaragua

Keskuspuisto on iso ja siellä soitti välissä joku bändikin ja innokkaimmat kuulijat pistivät tanssiksi kuten kuvasta näkyy. Nicaragualainen musiikki ei ole tehnyt minuun vaikutusta.Granadassa kiertelee kulkukauppiaita ja kaduilla on kerjäläisiä jonkin verran. Maksettua rakkauttakin on tarjolla 30 USD hintaan. Kauppiaat eivät ole pahinta sorttia, vaan he poistuvat kyllä kun pudistaa päätä.

Granada, Nicaragua

Keskuspuistossa on neljä ulkoilmaravintolaa tai oikeastaan niitä kutsutaan kioskeiksi. Tässä yksi perusnicaragualainen ruoka-annos, jonka söin puistossa. Juuri kun aloin päästä paputahnan makuun Guatemalassa, kokonaiset pavut palasivat ruokalautaselle Nicaraguassa, ei hyvä.

Tein Granadasta retket Catarinaan ja Isletas-saaristoon.

Reissuesan matkakuvat – Nicaragua 2013 – Granada (lisää/isompia kuvia)

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *