Ullava

Himanka-Ullava-Vimpeli-Kuortane-Nokia 10.5.2011

Ullava

Ajelen parin kuukauden välein Nokialta Himangalle ja takaisin. Tämän välin voi ajaa useampaa reittiä ja tällä kertaa lähdin Himangalta pyrkimyksenä ajaa mahdollisimman lyhyt reitti. Laitoin molemmat navigaattorit, TomTomin ja Nokia E55:n navigoimaan lyhintä reittiä. Valitsin ”vältä päällystämättömiä teitä”, mutta TomTom ehdotteli silti kaikenmaailman kinttupolkuja.

Ullava

Pysähdyin 46 km kohdalla Ullavalla ottamaan kuvan hienosta levähdyspaikasta, yllä kaksi kuvaa. Tällä tieosuudella on kapea tie ja routavaurioitakin on siihen malliin, että ajamista voidaa pitää testinä Venäjän huonoja teitä varten.

Vimpelin pyöreä kirkko

Vimpelissä tieviitan mukaan on pyöreä kirkko, pitihän se käydä toteamassa onko tosiaan. Onhan se kuten ylläolevasta kuvasta näkyy.

Levähdyspaikka

Tunti ennen Nokiaa pysähdyin levähdyspaikalle toteamaan ettei tämän reitin yhdelläkään levähdyspaikalla ole vessaa. Virtojen huoltoasemalla en ollut käynyt, koska se olisi tarkoittanut 8 km lisämatkaa. Tälläkin levähdyspaikalla tien no 65 varrella maisemat olivat hienot.

Ajoreitti kartalla

Matkaa tällä paljon järvimaisemia sisältävällä reitillä kertyi auton mittarin mukaan 358 km ja matkan kesto oli noin 4:50 h.Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *