Instagram Travel Thursday: Las Palmasin marraskuuta

Tänään kävin kävelemässä Las Palmasin Las Canterasin rantakatua. Rantahiekalla oli aloitettu valtavan hiekkaveistoksen teko, mukana oli jopa kaivinkone. Tulossa on perinteinen jouluseimi ja ehdin varmaankin hyvin näkemään sen valmiina, olenhan Las Palmasissa 22.12.2013 asti. Ihailemani valokuvaaja Alex Bramwell muuten kävi tykkäämässä Ingstagramissa tästä kuvastani. Alex on Gran Canaria Sunshine -sivuston ylläpitäjä.

Jos mietit mitä laittaisit minulle joululahjaksi, tässä hieman vihjettä ;).

Paremman puutteessa käy myös lälläripyörä :).

Tänään kävin taas Los Rosales -ketjun ravintolassa syömässä päivän menun (8 e). Alkuruoaksi kokeilin rohkeasti ”Melon con jamon” eli melonia kinkulla. Hyväähän se oli, kaikki syötävä näyttää muuttuvan hyväksi kun siihen lisätään ilmakuivattua kinkkua.

Jokunen päivä sitten kokeilin mitä alkuruoka ”huevos estrellados” eli paistetut munat oikein on. Tällainen valtava annos tulisia makkaraperunoita sieltä tuli :).

Iltapäivällä oli kovin pilvistä, vaikka aamupäivällä paistoi. Tämä tuntuu olevan tyypillistä Las Palmasin säälle tähän vuodenaikaan. Siitä näkökulmasta minun ei kannattaisi valvoa kolmeen-neljään ja herätä lähempänä puoltapäivää.

Olen viime viikkoina tehnyt töitä valtavasti Matkapuhelinfoorumin tulevan ohjelmistovaihdon vuoksi, vBulletin tulee vaihtumaan Xenforoon. Softanvaihdon syitä ovat Xenforon bugittomuus, nopeus, tietoturva ja ulkoasu.

Matkafoorumin ohjelmiston olen jo vaihtanut ja foorumi toimii oikein hyvin, ainoastaan kirjoittajat puuttuvat :). Perustin Matkafoorumin vaatimattomana tavoitteenani tehdä siitä Suomen suosituin matkailun yleisfoorumi. Tulevaisuudessa avaan Matkapuhelinfoorumin kymmenilletuhansille jäsenille mahdollisuuden kirjautua Matkafoorumille samoilla tunnuksilla.

Joidenkin mielestä keskustelufoorumien aika on ohi ja keskustelut siirtyvät muun muassa blogien kommentteihin ja Facebookiin. Matkapuhelinfoorumi ei ainakaan ihan heti ole kuolemassa, eilen siellä kävi Jolla-puhelimen myyntiintulon kunniaksi 10 000 yksilöityä kävijää ja viestejä kirjoitettiin 800 (niistä 350 Jolla-puhelinarvontaan).

Tämä kirjoitus liittyy Instagram Travel Thursdayhin, järjestäjien blogit ovat Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses.