Las Palmas, Gran Canaria 11.10.2018

Las Canteras, Las Palmas

Saavuin Las Palmasiin viiden vuoden tauon jälkeen.

Tikkurila

Matkalla junalla Helsinki-Vantaan lentokentälle, junanvaihto Vantaan Tikkurilassa. Olin kentällä 00:40 kun lento lähti 07:15, mutta en saanut nukuttua yhtään kentällä enkä koneessakaan. Kuuntelin kentällä ja koneessa tuntikausia äänikirjaa (Ilkka Remeksen Pedon syleily).

Las Palmasiin saavuttuani en ottanut päiväunia, vaan menin aikaisin (klo 20 täkäläistä ja klo 22 Suomen aikaa) nukkumaan ja nukuin kellon ympäri.

El Muelle, Las Palmas

Saavuin lentokentältä Las Palmasiin bussilla no 60, 25 km matka maksoi 2,95 euroa. Kävin syömässä Santa Catalinan bussiaseman vieressä olevassa kauppakeskuksessa ja kahvilla Santa Catalinan puistossa ennen Hostal Alcaravanerasiin kirjautumista.

Tuk tukit, Las Palmas

Hyväntuuliset tuktuk-kuskit Santa Catalinan bussiaseman luona. Kutsutaankohan näitä menopelejä täällä tuktukeiksi niin kuin Kaakkois-Aasiassa? Viisi vuotta sitten en muista täällä tuktukeja olleen.

Santa Catalinan puisto

Santa Catalinan puiston kukkaistutukset.Santa Catalinan puisto

Ketähän kissankasvattajaa tämä Santa Catalinan puiston patsas esittää?

Las Canteras, Las Palmas

Hostelliltani Las Palmasin päärannalle eli Playa de Las Canterasille on matkaa suorinta tietä kävellen 1,4 km. Bussilla pääsee myös hyvin ja hankinkin bussikortin, jolla bussimatkan hinta Las Palmasin sisällä on 0,85 e/kpl.

Las Canteras, Las Palmas, diginomadin toimisto

Ylläpitämälläni Matkapuhelinfoorumilla oli meneillään Honor 8X -kampanja, jonka toteutumista piti seurata aktiivisesti. Pieni olut maksoi 2,20 euroa.

Las Canteras, Las Palmas

Näkymä Tmi E. Isopahkalan konttorista.

Las Canteras, Las Palmas

Tavallisena arkipäivänä täällä ei näytä olevan rannalla mitään ruuhkaa. Onkohan talvisesonki kuitenkin jo alkanut?

Apartamentos El Charcon, Las Canteras, Las Palmas

Hauskasti mosaiikilla koristeltu rantahotelli.Las Canteras, Las Palmas

Taivaalla näkyi tummia pilviä, mutta sadetta ei saapunut. Käväisin pikaisesti uimassa ja vesi oli yllättävän lämmintä. Surf-forecast.comin perusteella veden lämpötila on nyt 25,7 astetta.

Las Canteras, Las Palmas

Tämä rannan pohjoisin osa on La Puntilla ja sen takana on Playa Grande.

La Puntilla, Las Canteras

Las Canterasin rantakadun pohjoispääty.

Las Canteras La Puntillan luota katsottuna

Playa de Las Canteras La Puntilla-aukiolta katsottuna.

Olen matkassa tällä kertaa vain 6 kilon repulla, mutta se on mahdollista, koska minulla ei ole mukana muuta kameraa kuin reilu viikko sitten hankkimani kännykkä Huawei P20 Pro. Yleensähän minulla on reissuilla mukana järjestelmäkamera ja videokamera.

Järkkäri tai todennäköisemmin tärkein objektiivi on hajalla, tarkennus ei ajoittain toimi ollenkaan. Uutta järkkäriä harkitessa testailen tällä reissulla miten hyvin pelkällä puhelimen kameralla pärjää.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *