Matkasuunnitelmia: Las Palmas, Gran Canaria 2018

Las Canteras, Las Palmas, Gran Canaria

Ostin syyslomalle viikon matkan Las Palmasiin Gran Canarialle. Otsikkokuvassa on Las Palmasin keskustan Las Canteras -uimaranta vuonna 2013.

Las Palmas syyslomalla

Lennot ajalle 11-18.10.2018 ostin Tjäreborgilta 205 euron tarjoushintaan. Hinta ei sisällä mitään muuta kuin lennot, ei ruokailuja, ruumaan menevää matkalaukkua tai lentokenttäkuljetuksia.

Käsimatkatavaroita saa olla 6 kg, joka on aavistuksen liian vähän, mutta aion kokeilla pärjätä tuolla matkatavaramäärällä. Kuuden kilon reppuun mahtuu ainakin jokunen t-paita, parit shortsit ja kannettava tietokone.

Varasin myös majoitukset Las Palmastista viikoksi saman tien. Olen viisi yötä Alcaravaneras-hostellissa* ja kaksi yötä Falow-hostellissa*. Olisin varannut koko viikon Alcaravanerasista, mutta saatavuutta ei enää ollut koko ajaksi.

Minulla on kolmeksi yöksi huone omalla kylpyhuoneella ja neljäksi yöksi jaetulla kylpyhuoneella. Keskihinnaksi yötä kohti tuli 19 euroa. Hintaan ei sisälly aamiaista.

Alcaravanerasissa on langaton netti kaikkialla ja Falowissa julkisissa tiloissa. Paikallista prepaid-liittymää en aio tällä kertaa hankkia puhelimeen, koska Telian liittymässäni on 10 gigaa EU-nettiä, mikä riittää viikoksi hyvin.Olen molemmissa em. majapaikoissa yöpynyt aikaisemminkin, viimeksi vuonna 2013.

Helsinki-Vantaan lentokentälle menen junalla ja Kanarialla kuljen bussilla.

Muut matkasuunnitelmat

Muita lukkoon lyötyjä matkasuunnitelmia minulla ei ole, mutta ajoittain tietysti tulee mietittyä lähdenkö jonnekin matkalle tulevana talvena tai kesänä.

Jos tekisin talvella kuukauden kaukomatkan, Kaakkois-Aasian Indonesia tai Myanmar voisivat olla hyviä vaihtoehtoja. Olen viettänyt Balilla vain viikon vuonna 2006 (kuva yllä), joten kunnon kiertomatka Balilla ja Lombokilla voisi olla paikallaan.

Ensi kesänä saattaisi olla aika yrittää uudestaan Trans-Siperian automatkaa. Viime kerralla kesällä 2016 autoni hajosi alkumatkasta ja keskeytin matkan. Tällä kertaa lähtisin matkaan vanhemmalla autolla, joka ei olisi niin ronkeli venäläisen polttoaineen suhteen.

Toinen vähemmän todennäköinen vaihtoehto kesän matkaksi olisi Camino de Santiagon pyhiinvaellusreitti kävellen. Oikeastaan oikea ajankohta sille olisi sään puolesta kevät tai syksy.*affiliate-linkkejä eli saan pienen provision jos varaat linkin kautta

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *