nuweiba

Nuweiba, Egypti 21-22.4.2012

Nuweiba Egypti

Muka edellisen siirtymän virheestäni oppineena katsoin tarkasti Lonely Planetista milloin busseja menee Dahabista Nuweibaan. Asemalla totesin, että ei klo 16:n bussia ollut olemassakaan, vaan seuraava lähtee 18:30. Olisi pitänyt kysyä vaikka hotellilta aikatauluja.

Nuweiba Egypti

Tällä kertaa en viitsinyt jäädä hengailemaan asemalle kärpästen seuraan, vaan otin taksin 70 km matkalle kun halvalla sain. Matka maksoi 110 Egyptin puntaa eli 14 e, ja asemalle tulo oli maksanut 2 e. Tällä välillä oli koko reissun hienoimmat tienvarsimaisemat.

Nuweiba Egypti

Saapuminen Nuweibaan, tästä oli vielä jokunen kilometri Tarabenin rannalle, jossa majapaikkani Soft Beach Camp sijaitsi.

Nuweiba Egypti

Join tervetuliaisteen Soft Beach Campin ravintolassa ja otin kuvan kohti rantaa.

Nuweiba Egypti

Soft Beach Campin omalla rannalla oli siistiä, heti rajan ulkopuolella oli kauheasti roskia.

Nuweiba Egypti

Soft Beach Campin rannalle ei enää auringonsäteet yllä läheisten vuorten vuoksi, taustan vuorille vielä yltävät.Nuweiba Egypti

Erehdyin tilaamaan Havaiji-pizzan illalliseksi – pizzassa olikin täytteenä vain ja ainoastaan juustoa ja ananasta!

Nuweiba Egypti

Yövyin yhden yön tällaisessa pikkuisessa vaatimattomassa mökissä, hinta oli 50 EGP (6,5 e), sisälsi aamiaisen. Nukuin hyvin, oli rauhallista, ulkoa kuului vain aaltojen pauhu.

Nuweiba Egypti

Huvilani sisäpuolelta kuvattuna.

Vastaanotossa tiesivät kertoa, että Tabaan Egyptin ja Israelin rajalle menee bussi aamulla klo 9 ja sen saa pysäytettyä valtatiellä, ei tarvitse mennä asemalle.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *