Ostin lennot Kanarialle syys-joulukuuksi 2013

Las Palmas
Las Palmasin Vanhan kaupungin Triana-kävelykatu helmikuussa 2011.

Ostin tänään lennot Gran Canarialle Norwegianilta. Menolento Helsingistä lähtee maanantaina 2.9.2013 klo 16.00 ja paluulento Las Palmasista sunnuntaina 22.12.2013 klo 22.40. Hinnaksi tuli 295 euroa sisältäen menomatkalle matkalaukun (paluumatkalle vain käsimatkatavarat).

Aion varata hotellinhuoneen Las Palmasista muutamaksi päiväksi ja etsiä vuokra-asuntoa huhti- tai toukokuuhun asti esimerkiksi Vanhan kaupungin alueelta. Viimeistään 26.5.2014 minun on palattava Suomeen, koska passini vanhenee silloin (ellen ole saanut hankittua uutta passia sitä ennen).

Polkupyörän mukaanottoa harkitsin, mutta en varannut kuljetusta. En ole kovin halukas ottamaan riskiä pyörän vahingoittumisesta kuljetuksessa. Pyörän kuljetus lentokoneessa maksaisi kohtuulliset 37,50 euroa/suunta, mutta turvallinen kova pyöränkuljetuslaukku maksaisi satoja euroja. Lisäksi pitäisi löytää taksit, jotka pystyvät kuljettamaan pyörän.

Mietiskelin vaihtoehtona loppuun asti myös Dominikaanista tasavaltaa. Kaipa se oli ilmasto ja lentojen hinta jotka ratkaisivat valinnan.

Las Palmas -opas

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

3 kommenttia

  1. Gran Canaria on oiva vaelluskohde, jos pitää luonnosta. Ja Las Palmas mukava kaupunki, joka ei ole liikaa pilattu turismilla. Löysimme halvan vuokra-asunnon viime talvena kudeksi viikoksi suomalaisen välittäjän kautta (harriett.canasol@gmail.com). Välittää asuntoja erityisesti Las Palmasiin. Viajes Canasol matkatoimisto sijaitsee Tomas Miller-kadulla nro.20.

    Itse olen muuten lähdössä reilun viikon päästä Latviaan ja Liettuaan pyöräreissuun ja pakkaan pyörän Norwegian lennolle pyöräpahvilaatikkoon. Pahvilaatikon sain ilmaiseksi pyöräliikkeestä.

    Hyvää Kanarian reissua!

  2. Korjauksena: lennän Ryanairilla….yleensä tulee käytettyä Norskia, niin tuli pieni lipsahdus ;)

  3. Kiitoksia vinkeistä. Millaisen välityspalkkion Viajes Canasol perii? Mitä pyöränsäilytyslaatikolle tapahtuu kohteessa, saatko sen säilytykseen eka hotelliin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *