Phuket Town

Phuket Townin vanhakaupunki

Phuket Town, Thaimaa

Kävin ihailemassa Phuket Townin vanhankaupungin arkkitehtuuria.

Phuket Town, Thaimaa

Phuket Townin vanhakaupunki edustaa sino-portugalilaista arkkitehtuuria, joka on yhdistelmä eurooppalaisia ja kiinalaisia tyylejä.

Phuket Town, Thaimaa

Portugalin lisäksi Phuketia on aikanaan hallinnut Hollanti.

Phuket Town, Thaimaa

Vanhankaupungin kauniita katuja ovat Krabi, Phang Nga, Thalang, Dibuk ja Rommanee. Suurin osa tämän postauksen kuvista on Krabi-kadun varrelta.

Phuket Town, Thaimaa

Phuketin vanha kahviasema.

Phuket Town, Thaimaa

Kahviaseman sotilasmoottoripyörässä on Harley Davidsonin tarrat, mutta en ole ihan varma onko tämä aito Harley. Googlettamisen perusteella 1900-luvun alun Harleyt kyllä muistuttivat tätä pyörää jonkin verran, mutta ihan samanlaista en löytänyt.Phuket Town, Thaimaa

On On Hotel on sitten viime käyntini vuonna 2009 muuttanut nimensä muotoon The Memory at On On Hotel. Hotelli on remontoitu ja hinnat ovat viisinkertaistuneet.

Phuket Town, Thaimaa

Minähän yövyin kyseisessä The Beach -elokuvasta tutussa hotellissa vuonna 2009 ja ellen väärin muista, maksoin alle 10 e/yö.

Phuket Town, Thaimaa

Aula on pyhitetty Thaimaan hiljattain kuolleelle kuninkaalle Bhumibol Adulyadejelle.

Phuket Town, Thaimaa

Edesmennyt kuningas on päässyt myös komeaan graffitiin. Kuningas oli innokas valokuvauksen harrastaja.

Phuket Town, Thaimaa

Graffiti ja tämä vihreä parveketalo löytyivät Dibuk-kadulta.

Phuket Town, Thaimaa

Tämä kaunis punainen parveketalo löytyy Rommanee-kujalta Krabin ja Dibukin väliltä. Näistä parveketaloista minulla tulee mieleen Kolumbian Cartagena, jossa kävin vuonna 2011. Cartagena ei kylläkään ollut portugalilaisten rakentama, vaan espanjalaisten.Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Yksi kommentti

  1. Kiitos kohdevinkistä. Vaikka Phuketissa on tullut pyörityksi, vanha kaupunki on jäänyt väliin. Ensi kerralla pakko käydä sielläkin. Kiinnitin huomiota, ettö sinulla on takana nuoresta iästäsi huolimatta suunnilleen sama määrä maita kuin meikäläisellä. Ja nimesi perusteella olemme samoilta kulmilta lähtöisin :-) Tarkistin asian ja niinhän olikin. Itse koen olevani Ylivieskasta, vaikka synnyinkin Kannuksessa. Nykyisin reissaaminen on vaan kiihtynyt, kun eläkeaika koitti. Minun kokemukseni löytyvät sivulta http://www.appamatkustaa.fi. Siellä on vasta pieni määrä juttuja, mutta tulossa on paljon lisää, kun ehdin niitä viimeistellä julkaisukuntoon. Onneksi valmiissa maailmassa ei ole mihinkään kiire. Hyviä matkoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *