Koh Lanta, Thaimaa

Ostin 295 euron lennot Thaimaan Phuketiin

Koh Lanta 2009

Ostin tänään kahden viikon äkkilähtölennot Thaimaan Phuketiin 295 eurolla TUI:lta. Hinta sisältää 5 kg käsimatkatavarat, ei ruumaan meneviä matkatavaroita eikä aterioita.

Suora lento lähtee torstaina 5.12 klo 15.55 Helsingistä ja on perillä Thaimaan Phuketissa perjantaina 6.12 klo 6.55 paikallista aikaa ja 1.55 Suomen aikaa. Lento kestää siis 10 tuntia.

Ateriat lennoille olisin tietysti ostanut (27 e meno-paluu), mutta niitä ei ollut enää mahdollista ostaa, koska lähtöön on aikaa alle 72 tuntia. Omien eväiden syönti koneessa on TUI:n sivujen mukaan kiellettyä. Koneessa saanee jotakin ylihintaista naposteltavaa ostettua kärryistä. Taidan ostaa pari suklaalevyä evääksi.

Aion pärjätä pelkillä käsimatkatavaroilla eli en ota kameraa mukaan, vaan kuvailen puhelimen kameralla. Viiteen kiloon ei paljon muuta tavaraa mahdu kuin kannettava tietokone ja hieman vaatteita, joten ostan lipsukat ja kosmetiikat Thaimaahan saavuttuani.

Helsinki-Vantaan lentoasemalle menen junalla, liput Tampereelta Tikkurilan kautta lentoasemalle maksoivat 13 euroa. Juna lähtee Tampereelta klo 12.02 ja olen perillä lentokentällä 13.33.

Alustavat matkasuunnitelmat perillä ovat sellaiset, että otan lentokentältä bussin Phuket Towniin (noin tunti), ja jatkan samana päivänä lautalla (2 t) Koh Phi Phille, jossa olen pari yötä. Pyrin ostamaan paikallisen SIM-kortin puhelimeen jo lentokentällä.Koh Phi Phi 2004

Phi Phin jälkeen jatkan lautalla (1,5 t) Koh Lantalle, jossa luultavasti vietän suurimman osan kahden viikon matkasta.

Mitään majoituksia en ole varannut enkä luultavasti varaakaan ennen lentomatkaa. Voin varata majoituksen sitten kun lauttalippu on ostettuna.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

2 kommenttia

    1. Netistä Booking.comin kautta. Luulisin kohtuullisen majoituksen löytyvän Koh Phi Phillä noin 25 e/yö ja Koh Lantalla 15 e/yö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *