San Marcos ja Santiago Atitlan, Atitlanjärvi, Guatemala 2019

Yövyin yhden yön San Marcos La Lagunassa. Tein San Pedro La Lagunasta veneretken Santiago Atitlaniin.

San Marcos La Laguna

Casa Azul Vista Al Lago tarkoitta suomeksi ”Vaaleansininen talo näköala järvelle”. Varasin sieltä huoneen yhdeksi yöksi järvinäköalan vuoksi.

Näköalat parvekkeelta olivatkin hyvät.

Huone jaetulla kylpyhuoneella oli vaatimaton ja netti heikko, joten en viitsinyt jäädä pitemmäksi aikaa. Hinta oli vain 80 quetsalia (9,5 euroa).

Kuvasin tämän myöhäisillan näkymän Huawei P20 Pro -kännykän yötilalla.

Näkymä Atitlanjärvelle aamulla ennen aamiaista.Kävin katsomassa huonetta Hostelli Fessä ilman varausta, mutta langaton netti vaikutti siellä toivottoman heikolta, joten jätin sen väliin.

Ravintola Posada Schumanniin johtava polku.

Kävin Posada Schumannissa Cappuccinolla fundeeraamassa majoituksia ja palasin parempien majoitusvalikoimien San Pedroon.

Santiago Atitlan

Tein lyhyen päiväretken julkisella veneellä San Pedro La Lagunasta Santiago Atitlaniin. Yllä olevat kuvat ovat venematkan varrelta.

Matkamuistomyymälöitä oli nyt jotakuinkin koko matkan satamasta keskustaan saakka.

Oli sunnuntai ja toripäivä. Torialueella oli ahdistavan täyttä, varsinkin sen jälkeen kun olin nostanut automaatista quetsaleita kahdensadan euron edestä. San Pedrossa kaksi automaattia oli kieltäytynyt antamasta rahaa, joten kannatti kokeilla rahan nostoa täällä.Kävin katolisissa kirkossa kuvaamassa millaisiin asuihin puusta veistetyt pyhimykset oli tänä vuonna puettu.

Näkymä katolisen kirkon luota.

Santiago Atilanin keskuspuisto.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *