ambergris caye, belize

San Pedro, Ambergris Caye, Belize 21.3.2013

San Pedro, Ambergris Caye, Belize

Venematka Caye Caulkerista San Pedroon Ambergris Cayen saarelle kesti puoli tuntia ja maksoi 20 BZD (7,70 e). San Pedro on 13 000 asukkaan kaupunki, jonka rannassa on melkoinen määrä sukelluskeskuksia.

San Pedro, Ambergris Caye, Belize

Koiranpentu vesibussissa (tai mistä minä tiedän onko pentu, minulle kaikki pienet koirat ovat pentuja ;)). Koiran omistaja oli Lola Odusogan näköinen.

Cancunin jälkeen en ole varannut huonetta etukäteen. Löysin yösijan ensimmäisestä vaihtoehdosta eli Pedro’s Innistä. Majoitus on halpa, 11,50 e, wlan toimii hyvin ja pihalla on pari pientä uima-allasta. Miinus tulee sähköstä eli huoneessa ei ole pistorasiaa, joten pitää ladata kannettava, kamera ja kännykkä julkisissa tiloissa eli pihalla tai baarissa. Huone on varustettu tuulettimella ja yhteisellä kylpyhuoneella.

San Pedro, Ambergris Caye, Belize

Päiväohjelmaani tällä reissulla on yleensä kuulunt 5-10 km mittainen kävelyretki, tässä kuvia tämänpäiväisistä maisemista. Puolinörttinä seuraan km-määrää ja reittejä Sports Trackerin avulla. Käytän ohjelmaa automaattipysäytyksellä.

San Pedro, Ambergris Caye, Belize
San Pedro, Ambergris Caye, Belize
San Pedro, Ambergris Caye, Belize

Pojat heittelevät koripallokentällä tikkuja koriin.

San Pedro, Ambergris Caye, Belize

Tämä kuva on otettu Boca del Rion ylittävältä sillalta San Pedron pohjoisosassa.San Pedro, Ambergris Caye, Belize

Söin San Pedron keskustassa kaksi herkullista hotdogia pekonilla, juoman kanssa hinnaksi tuli 3,85 e. Aamulla Caye Caulkerissa söin poikkeuksellisesti kalliin buffetaamiaisen, 6,90 e, mutta sen voimalla jaksoinkin klo 15:een asti.

Tässä hieman Belizen hintoja: vesi 1l 0,77 e (1,5 l pulloja ei myynnissä), vesi gallona eli 3,78l 1,92 e, Sprite 1 l 1.34 e, appelsiinimehu 90 % 1l 1,92 e, olut baarissa 1,53 e, perusaamiainen 3,5 e, pikaruokalan halvimmat annokset 3 e.

Ambergris Caye -kuvat Reissuesan matkakuvissa

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *