Suomesta Las Palmasiin Norwegianilla

Norwegian, Las Palmas de Gran Canaria

Norwegianin koneita koristavat norjalaiset merkkihenkilöt.

Norwegian, Las Palmas de Gran Canaria

Tämä oli muistaakseni eka kerta kun lensin Norwegianin koneella.

Las Palmas de Gran Canaria

Kuva on Suomesta jostakin pääkaupunkiseudulta, tunnistaako joku mistä?

Norwegian, Las Palmas de Gran Canaria

Pilvien päällä. Tässä vaiheessa nousua sai laittaa puhelimen päälle ja alkaa surffata netissä.

Las Palmas de Gran Canaria

Tämän kuvan otin lähellä Tukholman lentokenttää.

Las Palmasin kentältä oli pakko ottaa taksi, koska busseja ei enää kulkenut Norwegianin koneen saavuttua kello 23:40. Taksi maksoi 37 euroa. Tyhmällä kuskilla oli vaikeuksia löytää perille, vaikka annoin osoitteenkin kirjallisesti.Yövyin kaksi yötä yhden tähden hotelli Falow’ssa*. Pieni rauhallinen huone kylpyhuoneella ja netillä maksoi vain 16 e/yö.

Las Palmas de Gran Canaria

Tiistaina kävin ensin Santa Catalinan uudessa turisti-infossa (kuva yllä) hakemassa Las Palmasin kartan ja Gran Canaria -opaskirjasen.

Las Canteras, Las Palmas de Gran Canaria

Miami-hotellissa käytyäni kävelin 28 asteessa Las Canterasin rantakatua Las Arenas -kauppakeskukseen, jossa tiesin Carrefourin sijaitsevan.

Rullalautailijatytöt, Las Palmas de Gran Canaria

Rullalaudalla voi myös kuljettaa kaveria! Kuva on otettu surffareiden rannalla eli Las Canterasin etäläpäässä lähellä Alfredo Kraus -auditoriota ja Las Arenasia.

Auditorio Alfredo Kraus, Las Palmas de Gran Canaria

Tämä ei ole moskeija, vaan Alfredo Kraus -audiotorio.

Espanjalainen prepaidAioin ottaa Carrefourin prepaid-liittymän, mutta se ei onnistunut, koska tavaratalon mikro-SIM-kortit olivat loppuneet.

Jouduin siten tyytymään Orangen liittymään. 100 Mt/viikko täysnopeudella on naurettavan pieni raja, eihän se kestänyt kuin pari päivää. Nyt siis surffailen puhelimella loppuviikon nopeudella 64 Kbit/s. Täällä ei saa rajoituksetonta mobiilidataa rahallakaan.

Orangen Delfin 2 -paketissa tulee tuon 100 Mt lisäksi alennettu hinta tekstiviesteille 0,01 e/kpl ja puheluille 0,01 e/min (%20 aloitusmaksu 0,15 e).

Bussikortti

Kävin myös ostamassa Santa Catalinan bussiaseman automaatista 10 matkan bonokortin 7,50 eurolla. Yksi matka maksaa siis 0,75 e ja sisältää vaihto-oikeuden 90 minuutin aikana mikäli oikein muistan. Paikallisbussilippu kuljettajalta ostettuna maksaa 1,30 e eikä sisällä vaihto-oikeutta.

*affiliate-linkki

Las Palmas -matkaopas

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *