Las Palmasin El Confital -ranta

El Confital,  Las Palmas

Kävin eilen ensimmäistä kertaa Las Palmasin El Confital -rannalla, joka sijaitsee 1,5 km pääranta Las Canterasista pohjoiseen La Isletan (niemenkärjen) alueella.

El Confital,  Las Palmas

El Confitalin ranta on erittäin karu etten sanoisi rumankaunis. Sijainti on sikäli kiehtova, että vieressä kohoaa vuorenrinne. Rannalle menee kallionjyrkännettä pitkin rakennettu polku.

El Confital,  Las Palmas

Rannalle vie myös päällystämätön paikoittain heikkokuntoinen tie, joka on sikäli kummallinen, että siinä on ajoneuvolla ajo kielletty -merkki – kuitenkin siitä ajettiin ja rannalla oli useita autoja parkissa. Poliisitkin olivat paikalla, mutta eivät näyttäneet välittävän.

El Confital,  Las Palmas

Olen lukenut, että El Confitalin luona surffaavat ammattilaiset (Las Canterasin eteläpäässä aloittelijat). Merenkäynti oli nyt vähäinen eikä surffareita näkynyt.

Nudistiranta, El Confital, Las Palmas, Gran Canaria

El Confital -rannan loppupäässä oli kyltillä merkitty nudisteille tarkoitettu alue.

El Confitalin nudistiranta

Nudistiranta on todella kivinen ja uintimahdollisuudet vaikuttavat melko olemattomilta.Kävelymatka Las Canterasilta El Confitalille

El Confitalin ja Las Canterasin välisen matkan voi kulkea kävelytietä jyrkänteen reunoja pitkin, maisemat ovat komeita.

Päivitys 19.9.2013: kävin uudestaan ja korvasin artikkelin kuvat aurinkoisemmilla. Kaikki kuvat: Reissuesan matkakuvat – El Confital.

Confital-ranta | Las Palmas -opas

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *