Nooralotta Neziri

Tampereen eliittikisat 2014

Tampereen Eliiittikisat 2014

Nooralotta Neziri poseeraa nuorille faneille Tampereen Eliittikisoissa 2014.

Tampereen Eliiittikisat 2014

Ehdin jotakuinkin kisojen alkuun klo 15, vaikka bussilla tullessa en Twitteriin syventyessäni huomannut vaihtaa bussia Nokian asemalla. Ajelin kuljettajan ohjeiden mukaan päätepysäkille ja vaihdoin siellä toiseen bussiin. Tämän ansiosta matkaan kului parikymmentä minuuttia enemmän.

Kuvassa on meneillään miesten 5000 metriä ja naisten pituushypyn osanottajaesittely.

Puolen minuutin videolla naisten pituudessa toiseksi tuloksella 624 sijoittunut Emmi Mäkinen.

Tampereen Eliiittikisat 2014

Katetussa pääkatsomossa ei haitannut, vaikka välissä tuli vettä kuin Esterin perseestä. Esteri muuten oli Näsijärven vesiä myllännyt siipiratasalus, jonka perämyllystä vetta lensi takakannelle asti. Toinen mahdollinen selitys sanonnan alkuperälle on palokunnan käyttämä Esteri-niminen vesipumppu.

Ihan pahimman sadekuuron aikana kisat keskeytettiin hetkeksi.



Viime vuoteen verrattuna nyt pystyi entistä paremmin seuraamaan tilanteita eri lajeissa, koska videotaululla näkyi joka lajin tilanteet kolmen parhaan osalta.

Tampereen Eliiittikisat 2014

Camilla Richardson, Oona Kettunen ja Puolan Matylda Kowal 3000 m esteissä.

Tampereen eliittikisat 2014 tulokset.

Tampereen Eliiittikisat 2014

Ylen urheilutoimittaja Laura Arffman haastattelee Sandra Erikssonia, jonka takana Nooralotta Neziri ja Jukka Keskisalo.

Tampereen Eliiittikisat 2014

Kyseessä oli Eliittikisasarjan viimeinen osakilpailu, joten voittajat selvisivät ja palkinnot jaettiin nyt. Sandra Eriksson ratkaisi voiton itselleen juoksemalla 3000 m esteet alle 9.40:n. Voitto tiesi 10 000 euron pottia Erikssonin harjoittelurahastoon. Kakkoseksi sijoittunut Ari Mannio sai 3000 euroa ja kolmonen Nooralotta Neziri 2000 euroa.

”Herätys 5.20 tänä aamuna ja kotona jälleen 1:n maissa. Hieman ylitöitä, mutta voin hyväksyä sen, palkka oli oikein hyvä kaikesta huolimatta.”

Ylen toimittaja muuten haastatteli tv:ssä Erikssonia ruotsiksi, mutta MTV:ssä häntä haastateltiin suomeksi. Sandra puhui suomea jokseenkin sujuvasti, paremmin kuin ennen, vaikka asuu nykyisin Tukholmassa.

Tampereen Eliiittikisat 2014

Miksi keihäänheittäjä Harri Haataisella on mukana peräti neljä keihästä?

EM-kisavoittaja Antti Ruuskanen oli ilmoittautunut mukaan keihäänheittoon, mutta hänellä oli hieman vaivoja, joten hän ei heittänyt. Antti tuli kuitenkin paikalle haastateltavaksi ja jakamaan nimikirjoituksia.

Myös santanisti Tommi Evilä oli paikalla hyvästelemässä tamperelaisyleisön uransa päättymisen vuoksi. Tommi Evilällä on ainakin koulutuksen puolesta hyvät sopeutumismahdollisuudet elämään ilman urheilua. Hän opiskelee Tampereen teknillisessä korkeakoulussa materiaalitekniikan diplomi-insinööriksi.

Tampereen Eliiittikisat 2014

Ratinan suvanto ja Ratinan stadion.

Tampereen Eliiittikisat 2014

Laukontori ja Ratinan suvanto.

Galata Kebab Tampere

Urheillessa tulee nälkä ja kävin syömässä tietysti Galata Kebab Housessa Näsinlinnankadulla (kuva kesäkuulta, mutta annos sama).

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *