matkakuvat

Video: Santa Cruz de Tenerife 2014 vk 42-43

Minuutin video Teneriffan Santa Cruzista, kuvattu viikoilla 42-43/2014. Videolla on mukana Garcia Sanabria -puisto, Las Teresitas -ranta, koiratapahtuma Plaza Pricipellä (V Dia de los animales), Teneriffa-rallin varikko, olutfestivaali ja jalkapallo-ottelu. Taustamusiikkina on Adam Strangen Traveller.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

3 kommenttia

  1. Terve Esa! Osuin sivuillesi, kun etsimme majoitusta nyt joulu-helmikuuksi Las Palmasista ja saimmekin huoneiston Ciudad Jardinista, kiitos blogisi! Lueskelin blogiasi sieltä täältä ja kysyisinkin, oliko siitä kielikurssista Teneriffalla paljon hyötyä? Olen opiskellut espanjaa 1,5 tuntia viikossa kansalaisopistossa talvisin muutaman vuoden ja toivon kielitaitoni lisääntyvän Las Palmasissakin hiukan.

    1. Kyllä kuukauden kielikurssilla 20 h/vk ehtii oppia paljon kun jaksaa tehdä läksyt. Kielikoulussa oli silloin toisessa ryhmässä pari suomalaista, joilla oli kansalaisopistotausta.

      1. Voisi kokeilla joskus tuollaista kurssia. Ongelmana espanjan kieliopinnoissani on pitkät aikajaksot, jolloin kieltä ei kuule (eikä opiskele omatoimisesti)ja jo opittukin sanasto pääsee unohtumaan:)
        Kiitti hienoista kuvista, on mukava lukea reissuistasi, niistä saa aina hyödyllistä tietoa kohdemaista! Kiersimme Meksikoa myös helmikuussa 2013, rakastuimme maahan ja tapaamiimme meksikolaisiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *