Alcaravaneras-ranta

Alcaravaneras-ranta, Las Palmas

Acaravaneras, Las Palmas, Gran Canaria

Kävelen usein Alcaravanerasin rannan ohi kun asun taas sen lähellä. Toissapäivänä kävelin ihan rantaviivan kautta ja pääsin seuraamaan lasten kanoottikoulua. Minkähän ikäisiä nuo ovat, ekaluokkalaisia?

Acaravaneras, Las Palmas, Gran Canaria

Pääsin heti todistamaan traagista kanoottionnettomuutta ;). No eihän tuossa mitään sattunut ja lapset selvästi eivät olleet ekaa kertaa melomassa.

Acaravaneras, Las Palmas, Gran Canaria

Alcaravanerasin ranta sijaitsee Las Palmasin itäpuolella eli sataman puolella. Uimarannalta voi bongata satamasta lähteviä ja sinne tulevia laivoja.

Acaravaneras, Las Palmas, Gran Canaria

Alcaravanerasin rannalla ei niinkään oteta aurinkoa, vaan siellä urheillaan. Tässä 22.11.2013 otetussa kuvassa pelataan rantatennistä.

Rannan pohjoispään aidatulla aluella pelataan ainakin jalkapalloa, lentopalloa ja koripalloa. Palmujen välissä olen useamman kerran nähnyt harrastettavan nuorallakävelyä. Lokakuun alussa näin rannalla 20 hengen ryhmän opiskelemassa purjelautailua.

Acaravaneras, Las Palmas, Gran Canaria

Tässä kuvassa sateen uhka oikein riippuu ilmassa ja parinkymmenen minuutin kuluttua alkoikin satamaan. Otin kuvan Alcaravanerasin uimarannan eteläpäässä, joka rajoittuu huvivenesatamaan.Acaravaneras, Las Palmas, Gran Canaria

Tämä kuva on otettu 27. syyskuuta, jolloin oli vielä tyypillisiä noin 25 asteen lämpötilat. Nyt marraskuussa lämpötila on laskenut 20-22 asteeseen, mikä tarkoittaa, että rannalla ei tarkene ottamaan aurinkoa jos tuulee kylmästi.

Alcaravaneras-kuvat noin 20 kpl

Alcaravaneras-ranta | Las Palmas -opas

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *