ARC-purjehdus, Las Palmas

Video: Atlantin yli -purjehduksen ARC 2013 lähtö, Las Palmas 24.11.2013

Kuvasin Las Palmasin satamassa Atlantin yli lähtevistä purjeveneistä peräti 9,5 minuutin mittaisen videon. Yleensähän videoni ovat noin 3 minuun mittaisia, joten kerro jos jaksoit katsoa loppuun asti :). Videolla on mukana myös pari suomalaisvenekuntaa. Taustamusiikki The Voyage/Drifting by Audionautix.com.

Ensimmäinen näistä veneistä saapui tänään Santa Luciaan Karibialle ennätysajalla 10 päivää 21 tuntia 25 minuuttia, ks. kuvat ARC:n Facebooksivulta.

Puerto de La Luz | Las Palmas -opas

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

2 kommenttia

  1. Hei Esa, Bongasimme Las Palmas- videostasi ison uima-altaan Hotel Santa Catalinan kohdasta Doramas-puistosta. Olemme tulossa sinne pariksi viikoksi ja kuntouiminen kiinnostaisi. Missä tuo uima-allas tarkalleen on ja onko sinne vapaa pääsy kaikilla, jos se on hotellin alueella?

    1. Tuo videolla esiintynyt uima-allas oli Doramas-puiston itäreunalla, mutta katsopa satelliittikartasta niin näet useamman uima-altaan/uimalan puistossa tai sen läheisyydessä. Hotellin sivulla näyttää olevan maininta ”Free SPA” eli taitaa olla hotellivieraille ilmaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *