Boca Chica uudelleen, Dominikaaninen tasavalta

Boca Chica, Dominikaaninen tasavalta, Karibia

Tullessani Boca Chicaan pääsiäinen oli juuri loppunut, niin ainakin luulin. Varttia vaille seitsemän poliisiauto, jossa oli 10 poliisia, hääti kaikki pois rannalta. Kysyin miksi, niin vastasivat, että laki on sellainen, puoli seitsemältä ei saa enää olla ketään rannalla. Typerä laki, mitähän varten se on tehty?

Boca Chica, Dominikaaninen tasavalta, Karibia

Sosuan kuukauden jakson jälkeen palasin siis lähtöpaikkaan eli Boca Chicaan Santo Domingon lähelle puoleksi toista viimeiseksi viikoksi Dominikaanisessa tasavallassa. Majoituin Condominio Bella Riminissä, Boca Chican halvimmassa hotellissa.

Boca Chica, Dominikaaninen tasavalta, Karibia

Boca Chica on uskomattoman hyvä uimapaikkana, riutta suojaa tehokkaasti aallokolta. On kuin uisi valtavassa lämpimässä uima-altaassa.

Boca Chica, Dominikaaninen tasavalta, Karibia

Aamiaistin taas joka päivä Pequña Suizassa eli Pikku Sveitsissä, mutta nyt viihtyisällä sisäpihalla, aikaisemmin en ollut sellaisen olemassaoloa huomannut.

Boca Chica, Dominikaaninen tasavalta, Karibia

Kumman veneen ottaisit jos saisit valita, tämän kilpaveneen…

Boca Chica, Dominikaaninen tasavalta, Karibia

…vai tämän hienon kalastajaveneen?Boca Chica, Dominikaaninen tasavalta, Karibia

Boca Chicasta pääsee keskuspuiston laidalta hyvin bussilla pois, mutta jämähdin paikalleni. Osittain sen takia kun sairastelin ensin ankaran räkätaudin ja sitten kaupan päälle vatsataudin.

Boca Chica, Dominikaaninen tasavalta, Karibia

Kävin iltapäivisin ravintolassa syömässä, katsomassa jalkapalloa ja surffaamassa paremmin toimivassa netissä. Tässä kuvassa on ravintola Gusto Tropicalin kassaneiti. Sanoisin, että Sosuassa oli paremmat ruoat kuin Boca Chicassa.

Santo Domingon lentokenttä, Dominikaaninen tasavalta, Karibia

Paluulennon odottelua Santo Domingo de Las Americasin lentokentällä auringonnousun aikaan. Hotellin avain löytyi taskusta, eihän sitä kaikkea voi muistaa.

Kaikki Boca Chica -kuvani

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

7 kommenttia

 1. Tervehdys Esa,

  Tulin juuri boca chicaan ja tiedustelisinkin teidänlaiselta kokeneelta matkaajalta miten täältä kannattaisi matkustaa Punta canaan. Tiistaihin asti olisi hotelli varattuna, mutta vaikuttaa siltä, että voisin lähteä ja tiistaina eteenpäin. Tarkoituksena on myös käydä Cabaretessä ja sosuassa.

  Kiitoskia vaivannäöstä.

  Kunnioittaen

  1. Itse en Punta Canassa käynyt, mutta bussilla pitäisi päästä sinne Boca Chicasta sujuvasti. Ensin bussi Higueyhun noin 2,5 h, menee 2-3 h välein. Sitten bussi Higuey – Punta Cana n. 1,5 h.

   1. Kiitoksia vastauksesta,

    Tiedätkös sanoa minkä hintaisia nuo bussimatkat ovat ja mistä ne lähtee? Kannattaako jättää Punta Cana väliin ja suunnata suoraan Sosualle?

    Mika

    1. Tervehdys taas,

     Punta canan jätän väliin. Tarkoitus olisi päästä bussilla santa domingosta sosuaan tai Puerto plataan. Osaatkos neuvoa mistä busseja lähtee ja mitä ne maksaa?

     Kiittäen,

     Mika

 2. Moi Esa!
  Aattelin tulla nyt lueskelemaan sun Dommari-postauksia kun en sillon vuosi sitten muka ehtinyt kunnolla lukemaan. Heti tähän teki vaan niin kauheesti kommentoida tuohon uintiin Boca Chicassa, että lämmin ihana pissa-allas. Ei ihme että tuli eka räkätauti ja sitten vatsatauti :D. No ei, oonhan siellä itekin uinut mutta kyllä se aika pöpöranta on…

  1. Ilmankos vesi oli niin lämmintä kun se oli lämmitetty pissalla ;). Ulkoisesti vesi näytti kyllä puhtaalta, mutta eihän ne pöpöt taida silmään näkyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *