Boca Chica, Dominikaaninen tasavalta

Saavuin Dominikaaniseen tasavaltaan ja Boca Chicaan

Boca Chica, Dominikaaninen tasavalta

Nämä kuvat Dominikaanisen tasavallan Boca Chicasta ovat eiliseltä eli keskiviikolta. Boca Chica sijaitsee noin 30 km pääkaupunki Santo Domingosta länteen. Boca Chica on pääkaupunkilaisten suosima rantakohde etenkin viikonloppuisin.

Boca Chica, Dominikaaninen tasavalta

Tulin tiistaina lähellä puoltayötä lentokentältä taksilla Boca Chicaan, josta olin varannut kahdeksi päiväksi huoneen Condominio Bella Riministä. Maksoin taksista hotellin sivujen mainitsemat 1000 pesoa eli 17 euroa. Huoneeni kylpyhuoneella ja wifillä maksoi vain 11 e/yö ja oli muuten ok, mutta lämmintä vettä ei ollut saatavissa.

Boca Chica, Dominikaaninen tasavalta

Ilman lämpötila lienee noin 28 astetta ja veden 25. Rannalla tuulee sopivasti, ei ole liian kuuma. Karibian meren vesi on kirkasta. Ranta syvenee erittäin hitaasti kuten kuvasta näkyy.

Boca Chica, Dominikaaninen tasavalta

Pääkadulla ja rannalla erilaiset sisäänheittäjät ja kauppiaat käyvät ahkerasti kimppuun. Kävin yhdessä ehdotetussa rantaravintolassa katsomassa listaa ja hinnat näyttivät olevan kaksinkertaiset verrattuna läheisen pääkadun Avenue Duarten hintoihin. Palasin syömään yhdessä pääkadun ravintoloista.

Kaupustelijat tarjoavat myös naisia, ”minulla on 25 tyttöä valittavana”. Myös niin sanottuun tyttöystäväprostituutioon törmäsin. Kaupasta poistuessani tyttö kadulla kysyi haluanko, että hän lähtee rannalle kanssani. Täällä voisi olla paikallaan ”En osta mitään” -T-paita.

Boca Chica, Dominikaaninen tasavalta

Söin illalliseksi kalan. Kala maistuikin hyvälle, mutta ruokabanaanit olivat mauttomia.Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Yksi kommentti

  1. Me, sekä kaikki miun santodomingolaiset tutut käyvät lähinnä Juan Doliossa ja Playa Cuayacanesilla tai Playa Caribella jos sunnuntairantaretki oli kyseessä… Boca Chicassa ehkä vain syömässä. Pienin niistä eli playa Caribe on surffiranta, siellä on isot aallot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *