Mui Ne, Vietnam

Ensimmäinen käynti Mui Nen rannalla

Mui Ne, Vietnam

Kävin tänään ensimmäistä kertaa Mui Nen rannalla. Kävelin reilut 2 km rantatie Nguyen Dinh Chieu 71:n luota etelään päin ja ranta alkoi näkymään.

Mui Ne, Vietnam

Ennen uimarantaa oli vähän kivisempää rantaa.

Mui Ne, Vietnam

Julkisella uimarannalla ei juuri ollut palveluita. Skoottereiden pysäköintipaikalla oli hedelmämyyntiä. Ranta oli siistissä kunnossa.

Mui Ne, Vietnam

Julkinen uimaranta oikealla, Sealink Ocean Vista -hotellin ranta vasemmalla. Viikonloppuisin täällä on kuulemma porukkaa ruuhkaksi asti.

Mui Ne, Vietnam

Kalastajat korjailevat verkkojaan ja suomalaistytöt saapuvat rannalle.

Mui Ne, Vietnam

Aallot olivat isot, mutta kyllä rannalla pystyi uiskentelemaan. Veden lämpötila tuntui sopivalta – surf-forecast.comin mukaan täällä on veden lämpötila nyt 27,8 astetta.Mui Ne, Vietnam

Hauskannäköisiä kalajastajaveneitä.

Uinnin jälkeen kävelin rantatietä vielä hieman lisää etelään kunnes punainen paikallisbussi no 9 lähestyi. Pysäytin bussin kättä heilauttamalla. Bussilippu maksoi 13 000 dongia eli noin 0,50 euroa.

Turistit ajelevat täällä paljon skoottereilla, mutta itse jätän luultavasti vuokraamatta sakonuhan vuoksi. Liikenne ja tiet ovat kyllä ihan ok, mutta täällä ei virallisesti saa ajella kuin vietnamilaisella ajokortilla.

Mui Ne, Vietnam

Satuin jäämään bussista pois intialaisen ravintolan Mughal Housen kohdalla 1 km majapaikastani pohjoiseen.

Mui Ne, Vietnam

Erittäin hyvää oli Chicken Masala Naan-leivällä. Valitsin tulisuudeksi mediumin ja se oli minulle sopiva valinta. Litran veden kanssa ateria maksoi viitisen euroa.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *