muine, vietnam

Menomatka Vietnamin Mui Ne’hen

Mui Ne, Vietnam

Matkustin Vietnamin Mui Ne’hen Istanbulin, Bangkokin ja Saigonin kautta.

Istanbulissa 3 h koneenvaihdon aikana onnistuin ostamaan 11 e oluen, meni hieman liirat ja eurot sekaisin. Baariin menin päästäkseni nettiin. Ostin Black Friday -tarjouksena Freedome VPN:n ulkomaiden nettikäyttöä varten. VPN onkin jo ollut tarpeeseen, ilman sitä en saanut Mui Nessä ftp-yhteyttä.

Bangkok

Sukhumvit

Sukhumvit on Bangkokin pääkatu. Sen varrella on kätevä yöpyä, koska kadun yllä menee Skytrain BTS. Tulin Suvarnabhumin kentältä Airport Rail Link -junalla pääteasema Phaya Thaille ja vaihdoin siellä BTS:lle.

VX The Fifty

Yövyin kuvan VX The Fiftyssä Soi Sukhumvit 50:llä 10 minuutin kävelymatkan päässä On Nut -ilmajuna-asemalta. Ihan onnistunut valinta oli, 12 eurolla ilmastoitu huone aamiaisella, yhteinen kph. Kuvassa on 7 kilon reppuni, sen enempää matkatavaraa minulla ei ole mukana.

MBK Bangkok

Kävin maleksimassa MBK-kauppakeskuksessa ennen lähtöä Don Mueangin lentokentälle. Huaweilla oli valtava P10-mainos.

Kävin syömässä Food Courtissa viidellä eurolla ankkaa ja räiskäleitä jätskillä.MBK Bangkok

Mo Chit -BTS-aseman 3-exitin luota lähti bussi A1 Don Muangin lentokentälle. Matka kesti vain puoli tuntia, netissä puhuttiin tunnin kestosta.

Saigon

Saigon (Ho Chi Minh), Vietnam

Lensin Saigoniin Nok Airilla.

Saigon (Ho Chi Minh), Vietnam

Kuvassa aamiaiseni Saigonissa tänä aamuna.

Saigonin Vinh Hostel huijasi ja majoitti minut läheisessä Diep Anh -majatalossa, jossa oli suurimman osan aikaa käyttökelvoton netti.

Saigon (Ho Chi Minh), Vietnam

Reppumatkailijoiden kaupunginosa Pham Ngu Lao.

Saigon (Ho Chi Minh), Vietnam

Komea pokaali sporttibaarilla.Saigon (Ho Chi Minh), Vietnam

Kävelykatu ei ole kävelykatu päivällä.

Saapuminen Mui Ne’hen

Mui Ne, Vietnam

Menin 3 km matkan rautatieasemalle moottoripyörätaksilla 1,5 eurolla. Junalipun olin ostanut etukäteen netin kautta Nomadic Notes -blogin ohjeiden avulla. Juna oli ilmastoitu ja aluksi sopivan viileä, mutta jostakin syystä ekan tunnin jälkeen tuli kuuma. Junassa oli vessat ja myyjiä kärryineen liikkui moneen kertaan.

Ajatuksena oli jatkaa paikallisbussilla numero 9 rannalle, mutta eipä asemalla mitään bussia ollut. Päädyin sitten ottamaan 25 km matkalle moottoripyörätaksin 8 eurolla. Jonkin verran pelotti, mutta hengissä selvisin.

Mui Ne, Vietnam

Mui Ne Hills -kyltin alta lähtevä kuja johtaa majatalooni Thao Dung Guesthouseen, jonka olin varannut kahdeksi yöksi 10 USD/yö.

Mui Ne, Vietnam

Ensimmäinen ateriani Mui Nessä oli kanacurry 2,5 eurolla…

Mui Ne, Vietnam

…ja paikkana oli tämä hieno ravintola ;).

Mui Ne, Vietnam

10 km pitkän rantakadun rannan puolella on hienompia hotelleja omine rantoineen, joille ei ulkopuolisilla ole asiaa. Saa nähdä pitääkö huomenna kävellä 2 km päästäkseen julkiselle rannalle.

Mui Ne, Vietnam

Rantatien toisella puolella on jatkuvasti kauppoja ja ravintoloita sekä edullisemman luokan hotelleja ja majataloja. Katu on täynnä venäjänkielisiä kylttejä ja myyjät puhuvat venäjää. Kävin tekemässä tärkeimmät ostokset eli ostin lipsukat ja aurinkovoidetta.

Mui Ne, Vietnam

Uzbekistanilais-vietnamilainen ravintola, mielenkiintoista.

Mui Ne, Vietnam

Hedelmäpirtelön saa kadulta 20 000 dongilla eli noin 0,80 eurolla.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *