Valkoiset dyynit, Mui Ne

Mui Nen satama, Valkoiset dyynit ja Punaiset dyynit

 Mui Ne, Vietnam

Osallistuin 3,5 h jeeppiretkelle, joka kävi Muin Nen suosituimmilla nähtävyyksillä eli Fairy Streamilla, kalasatamassa, Valkoisilla dyyneillä ja Punaisilla dyyneillä.

Mui Nen kalasatama

 Mui Ne, Vietnam

Mui Nen kalasatama on suosittu kuvauskohde. Kalaravintoloita löytyy sekä ylhäältä rantatien varrelta että alhaalta rannalta.

 Mui Ne, Vietnam

Valkoiset dyynit

 Mui Ne, Vietnam

Valkoisille dyyneille tultiin jeepeillä, mutta ne jätettiin parkkialueille, oman ryhmäni jeeppi tietysti kaikkein kauimmaiselle. Matkalla valkoiseille dyyneille näkyi poliisien ratsioita, joissa kuulemma on kohteena vain turistit ja sakot ovat 40-50 euron luokkaa.

 Mui Ne, Vietnam

Dyyneille piti siis itse kävellä tai vuokrata kauheaa meteliä pitävä mönkijä.

 Mui Ne, Vietnam

Kävelin, mutta matkaa olikin niin paljon, että minun piti palata takaisin ennen dyynien huipun saavuttamista aikarajan vuoksi. Aikaa annettiin 1/2 tuntia, mutta lopulta pois lähdettiin vasta tunnin kuluttua, ehkä odoteteltiin myöhästyineitä. Järjestelyt olivat huonot, mutta ei kyllä retkikään maksanut juuri mitään, 4 euroa.

 Mui Ne, Vietnam

Keltaiset dyynit olisi kyllä osuvampi nimi kuin Valkoiset dyynit. Mui Ne, Vietnam

Hyvä liukumäki.

 Mui Ne, Vietnam

Punaiset dyynit

 Mui Ne, Vietnam

Punaisillakin dyyneillä harrastettiin laskettelua liukureilla. Punaisilla dyyneillä hiekka ei ollut niin punaista kuin Keijupuron Punaisessa kanjonissa.

 Mui Ne, Vietnam

Retket päättyvät Punaisille dyyneille auringonlaskun aikaan, me saavuimme hieman myöhään eli tasan auringonlaskun aikaan klo 17.20.

 Mui Ne, Vietnam

Auringonlasku Mui Nessa.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *