HJK – Barca

HJK - Barca

Valokuvaaja ottaa iPhonella selfien itsestään ja Gerard Piquesta.

Voitan harvoin arvonnoissa mitään, mutta Soneran Facebook -sivujen HJK – Barca -ottelun lippujen arvonnassa minua onnisti ja voitin kaksi lippua.

HJK - Barca

Sain autoni myytyä pari päivää ennen ottelua, joten menimme Helsinkiin veljeni autolla. Jätimme auton ilmaiseen liityntäpysäköintiin Vantaankoskelle ja menimme junalla Pasilaan, josta jatkoimme raitiovaunulla olympiastadionin luokse.

HJK - Barca

Stadion oli täynnä katsojia. Tämä kuva on otettu ennen ottelua alkulämmittelyn aikana, jolloin kaikki eivät olleet vielä saapuneet paikalle.

Ottelua oli markkinoitu voimakkaasti Messillä ja sanottu, että Barcelona on sitoutunut tulemaan paikalle parhaalla joukkueellaan. Messin poissaolosta ilmoitettiin vasta ottelua edeltävänä päivänä, joten markkinoinnissa oli petoksen makua. Uskon että monet varsinkin nuoret fanit pettyivät raskaasti.

Eipä sillä että Barca olisi parhaita pelaajia tarvinnut HJK:ta vastaan. Tasoero tuntui käsittämättömän suurelta ja Barca teki hetkessä viisi maalia. Minusta jopa tuntui ettei HJK edes pelannut täysillä, mutta saatan olla väärässä.HJK - Barca

Suomen kaikkien aikojen paras jalkapalloilija Jari Litmanen on pelannut sekä FC Barcelonassa että HJK:ssa ja hän oli ottelussa kunniavieraana. Ajaxissa pelatessaan Litti oli useampana vuonna Euroopan kolmen parhaan jalkapalloilijan joukossa.

HJK - Barca

Kuvassa Andres Iniesta kävelee kohti pukukoppia ensimmäisen puoliajan päätyttyä. Ensimmäisellä puoliajalla hän teki pari hienoa maalisyöttöä. Toisella puoliajalla Barca pelasi ihan B-joukkueella.

Istumapaikkamme ensimmäisessä rivissä aivan kentän kulman lähellä oli hieman heikko toisen päädyn tapahtumien seuraamiseen.

Olen kerran aikaisemminkin päässyt seuraamaan Barcelonan peliä. Tämä tapahtui Malagan kielikurssin aikana 1,5 vuotta sitten ja silloin kaikki huiput olivat mukana: MalagaCF – FC Barcelona paikan päällä 24.1.2013.

Tämän kirjoituksen kaikki kuvat on otettu Lumia 1020:lla.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *