Jumesniemen pyöräily

Jumesniemen pyöräily

Kävin tänään pyöräilemässä 45 km Nokialta Hämeenkyrön Jumesniemeen ja takaisin. Taukopaikkana oli Terassikahvila Einolan kievari. Menomatkan peesasin veljäni, joka oli vajaan 100 km lenkillä lähtöpaikkanaan Tampere.

Jumesniemen pyöräily

Einolan kievari -terassikahvila.

Jumesniemen pyöräily
Jumesniemen pyöräily

Allekirjoittanut puolimatkan krouvissa kahvilla ja mokkapalalla.

Jumesniemen pyöräily

Oma pyöräni Fuji 3.0 ja veljen Bianchi.

Jumesniemen pyöräily

Jumesniementien varrella oli vanhaan malliin heinää seipäillä. Heinien seivästäminen on minullekin tuttua hommaa, olen usein ollut sukulaisilla heinätöissä Himangan Pahkalan kylällä ja Kannuksessa. Meillä kyllä seipäät oli justihin eikä meleekeen päinvastoin kuin tässä kuvassa :).

Jumesniemen pyöräily

Maalaismaisema Jumesniementieltä. Otin kaikki kuvat paluumatkalla (Lumia 1020:lla), mikä olikin varmaan hyvä taktiikka, väsyneempänä tuli muutama pikku tauko ja jaksoin hyvin kotiin asti. 1,5 h tunnin ajon jälkeen selkä kipeytyi tavallista enemmän.Jumesniemen pyöräily

Pakko se on uskoa, tien nimi on Järvenjärventie ja tien varrella oleva järvi on nimeltään Järvenjärvi :). Järvenjärvi löytyy Siuron ja Porintien välistä.

Jumesniemen pyöräily

”Eikö nää tikapuut ikinä rästäälle kerkiä? ihmehteli Siurom puliukko, ku rataa marsi.” Näkymä Siuron keskustasta Pyhäjärvelle.

Jumesniemen pyöräily

Siuron kylältä Nokian keskustaan on matkaa noin 10 km ja matka on enimmäkseen ylämäkeä. Pyörätietä reunustavat koko matkan komeat koivut.

Jumesniemen pyöräily

Lähtö Nokian Ketolanmäki, kääntymispaikka Hämeenkyrön Jumesniemi, matkaa kertyi Sports Trackerin mukaan 45 km, pyöräilyaika 2:20 h, keskinopeus 19,3 km/h, maksiminopeus 60,7 km/h. Hurja maksiminopeus tuli ensimmäisessä alamäessä kun lähdin takaisin Jumesniemeltä.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

Yksi kommentti

  1. Suomen kesä on kyllä kaunis, minkä huomaa taas kerran reitin varrelta ottamistasi kuvista. Kuulostaa mukavalta lenkiltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *