Instagramin 9 parasta vuonna 2017

Listasin Instagram Travel Thursdayn kunniaksi 9 tykätyintä Instagram-kuvaani vuonna 2017. Sijalla 1 oli Phuketin Promthep Capen auringonlasku.Sijalla 2 oli Pietarin Smolnan katedraali.

Sijalla 3 oli arkistokuva eli Teneriffan La Lagunan vanhakaupunki vuodelta 2014.Sijalla 4 oli auringonlasku Pirkkalan Loukonlahdella.

Sijalla 5 oli Ruskealan marmorilouhos Venäjän Karjalassa.

Sijalla 6 oli Pietarin Nevski Prospekt uutenavuotena.

Sijalla 7 oli auringonlasku kotipihalla Pirkkalassa.

Sijalla 8 oli Faberge-museo Pietarissa.

Sijalla 9 oli Thaimaan Phuket Cityn vanhakaupunki.

IGTT

Tämä blogikirjoitus on osa Instagram Travel Thursday -tempausta, jonka järjestäjinä toimivat Travellover ja Vagabonda.

Edellinen ja seuraava blogipostaus

Lisää samasta aiheesta

9 kommenttia

  1. Upeita kuvia! Aina kun etsimme tietoa uusista kohteista toteamme, että kas, Reissuesa on käynyt täälläkin :) Sinulla on jo aikamoinen kokoelma käytyjä maita. Reissurikasta vuotta 2018 Reissuesalle.

  2. Hauskasti näytti tuo venesatama tutulta, vaikkei siellä olekaan oltu. Mutta on ajettu pari kertaa toisen Esan kyydillä Viholan satamasta Tampereen keskustaan käymään, eli tuosta ohi. :-)

    Hieno kokoomakuva Instasta!

  3. Rakastan itse auringonlaskuja ja niitä on tullut viime vuonna jokunen ikuistettuakin, joten ne ovat ehdottomasti myös minun suosikkeja. Se on jännä miten pinkki taivas missä päin maailmaa hyvänsä saa hymyn huulille ja ajan hetkeksi pysähtymään.

  4. Olen nähnyt kauniita kuvia Pietarin joulusta ja uudesta vuodesta, kuten nyt tämä sinunkin Nevski-kuvasi. Juhla-asuinen kaupunki näyttää olevan todella kaunis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *